Prodiscus åpner nettbutikk i Norge

Ingar Ballo fra Team ProdiscusUtviklingen i frisbeegolfmarkedet ser ut til å være økende, og det blir stadig flere utsalgssteder for utstyr til sporten. Nå åpner den finske frisbeegolf leverandøren Prodiscus en nettbutikk i Norge, og håper på å være med på å spre og vokse sporten i Norge slik som i Finland.

Prodiscus har importert og solgt frisbeegolfutstyr i Finland siden 2006 og startet i 2010 med de første finske diskene på markedet. Siden den tid har det kommet mange veldig aktive aktører på banen og Prodiscus har enda ikke helt blitt kjent i miljøet. Dette ønsker Team Prodiscus Norway å gjøre noe med og åpner nå en nettbutikk for å få flere produkter og mer oppmerksomhet rundt produsenten.

Ingar Ballo fra Team Prodiscus. Kilde: Facebook
Ingar Ballo fra Team Prodiscus. Kilde: Facebook

Initiativtagerne til butikken er Leiv Aspén og Ingar Ballo som begge representerer Team Prodiscus Norway og som begge er bosatt i Trondheim. Nettbutikken vil ha et godt utvalg av Prodiscus sine disker, også disker som nå ikke er tilgjengelige i Norge. Butikken er uavhengig alle kjeder og vil også ha muligheter for bestilling av kurver, bagger og lignende. «Vi som står bak dette gjør det fordi vi digger diskgolf, vi har foreløbig minimale økonomiske ambisjoner men ønsker å gjøre det vi kan for å spre sporten.» sier Leiv Aspén til Frisbeegolf.no.

Planen er åpning 15. april på www.prodiscus.no og de har allerede startet sitt arbeid på sosiale medier.

ProdiscusFlightchart

2_181943-840x595

Skroll til toppen