Prodigy med stjernelag til Sula Open

Sula Open er i år en EuroProTour og har annonsert ny sponsor og leverandør av turneringsdisk, nemlig finske Prodigy. Dette kommer etter at arrangøren fikk støtte for å hente Will Schusterick til turneringen, som er en av verdens beste spillere og sponset av Prodigy. For tidligere finske mester Seppo Paju kommer også til Sula sammen med , for å gi mestere fra både Norge og Sverige kamp om topplassene på Sunnmøre.

– Will Schusterick er en av de beste spillerne i verden, og han skal få en spennende og god bane å bryne seg på. Vi ønsker å få de beste spillerne til turneringen, og skape en ramme der de kan blir utfordret som spillere og atleter. NM vinneren fra i fjor, Håkon Kveseth har allerede meldt sin ankomst, og det samme har SM vinneren Henrik Johansen. De vil få bryne seg på en av landets beste baner, og vi går for en bane med par 64 slik det ser ut per i dag.

 

Will er tre ganger USDGC vinner, og over 70 PDGA seiere. Men det blir ingen «walk in the park» for mannen fra Tennessee, for den forsvarende Sula Open vinneren og norsk mester Håkon Kveseth er også forventet til turneringen. Når også finsk mester Seppo Paju, svensk mester Henrik Johansen og en av Estonias aller beste Silver Lätt har meldt sin ankomst, kan man se frem til et fyrverkeri av disc golf på Sunnmøre denne sommeren.

Skroll til toppen