Oslo Tour etablerer stipend

I 2016 startet Oslo Tour som et samarbeid på tvers av de tre klubbene i Oslo, Ekeberg Sendeplateklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Stovner Frisbeeklubb. Nå har arrangementkomitèen annonsert et stipend på totalt 36.000,- som skal brukes på spillere som ønsker å reise ut for å turnere, med oppfordring til at spillere av alle ferdighetsnivåer søker.
Det finnes en håndfull klubber i Norge i dag som tilbyr stipender til sine klubbmedlemmer for turneringsspill, inkludert Ekeberg Sendeplateklubb og Stovner Frisbeeklubb. Det Oslo Tour nå gjør annerledes er å tilby dette klubb-uavhengig til medlemmer av hovedstads-klubbene, i tillegg til en oppfordring til amatørspillere om å søke stipend.
«Hele Oslo Tour er satt opp med tanke på gi alle en sjanse og mulighet til å konkurrere uavhengig av ferdighetsnivå, så å gjøre dette stipendet tilgjengelig for alle er helt essensielt. Majoriteten av spillere i Norge kan betegnes som amatører, og i sporten i dag finnes det mange store turneringer denne typen spillere bør få oppleve; Glass Blown Open, Tyyni, PDGA Amateur World Championship, EuroTour for å nevne noen.» sier arrangementansvarlig for Oslo Tour, Jørn Idar Kvig.

Totalt er det 9 stipender a 4000,- hver som er satt av for 2018 sesongen, og søknadsperioden starter 15. januar 2018 for Oslo Tour Stipendet.

Om Jørn Idar Kvig

The Frisbeer Guy. Grunnlegger av Beer Enthusiast, skribent og frisbeegolf avhengig. PDGA #77139
Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.