Jarnes imponerte i København

Etter en litt seig start på året, har Øyvind Jarnes vært Norges beste spiller siste halvdel av sesongen. I helgens sesongavsluttning med EuroTour i København bekreftet han dette ved å ta en sterk andreplass, bare slått av den danske legenden KJ Nybo. Nå vender sunnmøringen nesen mot USA, og sesongavsluttning som eneste nordmann i USDGC. 

Til tross for en knallhard start på turneringen med en lost disk på første kastet under helgens Copenhagen Open, spilte Jarnes godt i den siste store turneringen i Europa denne sesongen. Lost disk på hull 13 ble faktisk hans eneste bogey gjennom hele turneringen, noe som sier sitt om formen Jarnes har nå kommet i.

– Jeg er fornøyd med turneringen, og spilte solid alle rundene. Selv med litt sløsing på innspill, spesielt på par 4, men alt i alt mye god kasting hele helgen. Etter en tur på havet er det godt å komme tilbake i form, og neste uke går turen til Rock Hill i USA og USDGC.

Spillet til Jarnes har vært solid siden juli, der en 22 plass i European Open og NC seier i Bodø Open er høydepunkter. Dessverre fikk man ikke sett han på teepad under NM grunnet arbeid, men med et gjennomsnittsrating på 1011 siden starten av juli ville han vært en klar favoritt for topplassering.

Tredjeplass til Lydie, som vant EuroTour sammenlagt

En annen som gjorde det bra i helgen, var Lydie Hellgren. Sukkevannspilleren som har dominert den norske dameklassen de siste årene spilte seg til en tredjeplass i turneringen, som holdt til en sammenlagtseier i dameklassen i EuroTour. Dette er første gang hun har vunnet EuroTour, og første gang en norsk spiller har vunnet en slik sammenlagtseier.

Med seier i Kokkedal Open og Iceland Solstice Showdown vant hun foran Sue Underwood. Vi ser frem til en ny sesong, og Lydies fortsatte suksess på teepad både i Norge og i utlandet. https://www.pdgaeuroprotour.com/eurotour-standings/

 

Skroll til toppen