Norsk suksess i Danmark?

Flere av våre beste spillere er i Danmark for å spille Kokkedal Open som er en del av årets Euro Tour 2019.

Banene og turneringa
Kokkedal Open er en svært populær turnering og hele 200 spillere er med – inkludert 25 nordmenn om vi ikke tar helt feil. Det spilles på to baner: Eghjorten og Fredtoften. I sum to baner som skal gi spillerne alle tenkelige utfordringer.

Toppen på plass
De tre høyest ratede spillerne i Norge er på plass: Øyvind Jarnes, Håkon Kveseth (begge 996 -rating) og Knut Håland ( 991-rating). De ankom Danmark allerede på tirsdag og onsdag denne uka og har derfor fått forberede seg godt. Det er nok disse tre av «våre» spillere som i første rekke kan ta opp kampen med K.J. Nybø og de andre storspillerne fra resten av Europa som også er på plass.

Karl Johan Nybø er favoritt på «hjemmebane» i Danmark.
Lydie Hellgren er på plass i Danmark sammen med 24 andre nordmenn. FOTO: Kristian Vernegaard

I tillegg har vi Andreas Havnegjerde som har vært i Danmark i snart 10 dager allerede – han vant for øvrig en dansk tour-turnering sist helg, og det bare fem dager etter han måtte gi seg med en skulderskade i Øverås som gjorde at han ikke kunne fullføre norgescupkonkurransen der.

Også Ole Einar Aasheim, Fredrik Runjsø, Yngve Mæland, Kristoffer Amundsen, Bjørn Erik Johansen, Tom Erik Kristiansen og Marius Kultorp er på plass i Danmark og spiller i åpen klasse.

Øvrige Nordmenn som er med er Anniken Steen og Trine Haugen ( dame), samt Terje Rensvold, Freddy Haugen, Odne Lyngstad i master, samt evigunge Lydie Hellgren (bildet) i tillegg til Merete Auestad, Truls Johansen, Nikolai Vølstad, Elling Leirgulen, Magnus Moseng, Espen Larsen, Åge Roaldsetli og Ørjan Brekke.

Følg med live!
Turneringa starter lørdag klokka 08:30 – og du kan følge med «live» her: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=868974
Skroll til toppen