Norsk folkefest i Finland

…og flere norske spillere imponerte i Europas største turnering.

Tyyni-turneringen i Finland hadde totalt med over 1000 spillere, noe som gjør den til Europas klart største diskgolfturnering. Med en rekke småturneringer og generell diskgolffest gjennom hele 11 dager! I selve hovedturneringen deltok det 958 spillere fordelt på hele 16 klasser der det var en runde per dag med spill på tre baner.

Sjekk Jørn Idar Kvigs blogger fra turneringa her: https://www.youtube.com/watch?v=Bj0h7ZoAFV8

Brenna banket til
Morten Brenna var den norske spilleren som spilte best i Tyyni. Med et ratingsnitt på solide 995 ( 50 poeng over egen rating) ble han til slutt nummer 23 i åpen klasse, noe som vi antar er karrierebeste for hans del.
En rekke av de beste spillerne fra Europa og verden var med, og ikke overraskende ble turneringa vunnet av verdensstjernen Eagle Mc Mahon, som for en uke siden måtte trekke seg fra en stor turnering i USA med en skulderskade. Men nå var han altså tilbake med bravur.

Lykke Sandvik spilte også godt over sin egen rating ( 21 poeng over) – og ledet faktisk hele turneringa ganske så lenge. Men en skrekkavslutning på finalerunden og spesielt det siste hullet, gjorde at Sandvik falt ned til en delt fjerdeplass i dameklassen som ble vunnet av Jenni Eskelinen fra Finland, som vant EM i 2014. Likevel absolutt godkjent av en av våre beste norske damespillere, men det holdt dessverre ikke helt inn denne gangen.

Resultater her: https://www.pdga.com/tour/event/38440

Skroll til toppen