Møkkelgjerd og Wulff vant pargolf-NM


I helgen ble årets Norgesmesterskap i pargolf avviklet i nydelig høstvær i flotte omgivelser på Gålå. I herreklassen var det Stovnerduoen Espen Møkkelgjerd og Frank Wulff som vant, mens kvinneklassen ble vunnet av to Stormkastere: Lill Irene Larsen og Hanna Hugosson. Amatørklassen gikk også til Stovner: Håvard Engelien / Bjørn Erik Kleiven.

Hele 46 par fordelt på tre klasser var i aksjon på den utfordrende og varierte banen i alpinanlegget ved Gålå. Som vanlig hadde arrangørene gjort en god jobb i forkant av arrangementet, og når også værgudene spilte på lag ble hele helgen en flott opplevelse.

Stovnerparet Espen og Frank

Størst prestisje var det nok knyttet til herreklassen, og hele 10 av de 14 best plasserte spillerne i norgescupen individuelt denne sesongen var på startstreken. Ingen kunne imidlertid gjøre noe med Stovnerduoen Espen Møkkelgjerd og Frank Wulff, som ledet hele turneringen. Møkkelgjerd ble Norgesmester for syvende gang i pargolf, mens Wulff tok sin andre seier. Et artig poeng er det at denne duoen også vant i 2001 – altså for ti år siden!

Brødrene Myrrusten imponerte

Daniel og Markus Myrrusten fra Sula imponerte alle på Gålå. Flere trodde nok at 15- åringen Markus kunne få det tungt i andrerunden da det ble spilt «tough shot», men årets juniornorgesmester lot seg ikke skremme av noen eller noe og leverte stabil og nesten feilfri spilling gjennom 18 tøffe hull. Daniel kastet alltid sist i denne runden, og hadde sitt svare strev med å levere like gode kast som lilebror – imponerende! Med dette er nok Markus tidenes yngste NM-medaljør i åpen klasse i pargolf.  Fjorårsvinnerne Frode Karlsen og Jostein Håland ble i år nummer tre, kastet bak Myrrustens.

Alle resultater her: http://www.rensvold.com/pargolfnm/Resultatliste_pargolf_klasser.html

Kiss goodbye

Tradisjonen tro ble også årets «Kiss goodbye» fra fjelltoppen og ned på søndag en morsom opplevelse – fullklaff også med værforholdene i år. Resultater fra denne konkurransen er her: 
http://www.rensvold.com/pargolfnm/Resultatliste_kiss_goodbye_klasser2011.pdf

Vi takker arrangørene på Gålå for en finfin opplevelse – spesielt Espen Møkkelgjerd, Terje Rensvold og Jakob fra Gålå pluss alle andre som gjør denne helgen til en realitet!

Skroll til toppen