Lunde stikker av

…og Lykke Sandvik hentet inn 12 kast og leder dameklassen.

Peter Lunde er dagens mann på Krokhol: med banerekord og en minus 8-runde ratet til formidable 1058 (!) stakk han av fra resten av feltet, og leder nå med 8 kast foran Knut Håland. Som «kun» spilte en 1035-runde på minus fem – samme sum som han hadde etter sju hull. Minus fem gjorde også Håkon Kveseth, som klatra til en tredjeplass, kastet bak Håland, og ni kast bak Lunde.

Ståle Stai Hakstad er nummer fire, 12 kast bak Lunde, og på femteplass har vi Andre Johnsen, hele 13 kast bak unge Lunde. Disse fem spillerne har fått en luke ned til resten av feltet – vi slår fast allerede nå at en av disse fem vinner årets NM, med Lunde som den store favoritten nå som vi er halvveis.

Sandvik i siget
I dameklassen, som ble filmet live på facebook her på frisbeegolf.no, ble det voldsomt drama etter en rolig start på runden. På de siste ni hulla tok Sandvik hele 11 kast på Staalesen, som også ble tatt igjen av Anniken Steen – disse to sistnevnte ligger på på delt andreplass, to kast bak Sandvik.
Vi forventer mer NM-drama i dameklassen de to siste dagene, der det svinger voldsomt nærmest fra hull til hull.

Sivert Øveraas leder nå masterklassen med seks kast, mens Olav Andre Brekke har tatt over ledelsen i juniorklassen. Torleiv Guntvedt leder grandmasterklassen med to kast foran Knut Hummelvoll.

Resultater her: https://www.pdga.com/tour/event/42664


Skroll til toppen