København Open nærmer seg

Til helga er det klart for København Open 2011 og ti norske spillere er påmeldt. Men allerede i dag, fredag, skal enda fem norske spillere i aksjon for å kvalifisere seg inn i turneringen.

Følgende norske spillere er med

Jostein putter. foto: danielmyrrusten.blogg.no

Damer:
Lydie Lykke Hellgren
Sigrid Sandum 
Ragne Elise Huseby 

Open:
Espen Møkkelgjerd 
Jostein Håland
Thomas Finborud
Daniel Myrrusten 
Anders Nødland Danielsen 
Oddgeir Valen 

Master:
Ansgar Emil Sivertsen 

Kvalifisering

Øystein Carlsen, Ingar Ballo Sandum, Frank Wulff, Martin Noreng og Per Marius Myrland har alle reist ned for å kvalifisere seg til hovedturneringen. I følge arrangørens hjemmeside er det totalt 18 spillere som skal forsøke å «kvale» seg inn. 8 av disse får plass i København Open, som starter lørdag.

Flere av de norske spillerne er allerede på plass i kongens by, og for de som ikke skal delta i kvalifiseringen venter pargolf og en treningsrunde fredag.

Banen

Banen i Danmark har par på 64 kast, og er blant de aller, aller lengste på Eurotouren. Det er ingen enkle birdie-hull, og en mer eller mindre konstant vind gjør også sitt til at banen er krevende. Her må man vurdere risiko opp i mot gevinst, spesielt på putten.

Mer info…

Følg med på Daniels blogg som raporterer daglig fra sine opplevelser i Køben: http://danielmyrrusten.blogg.no
Se også turneringens hjemmeside for mer info: http://www.cphopen.dk/

Frisbeegolf.no kommer tilbake med mer stoff og bilder fra kvalifiseringen og selve hovedturneringen i løpet av helgen. Vi ønsker alle norske spillere lykke til!

Skroll til toppen