Ballo og Carlsen kvalifiserte seg til Copenhagen Open

Ingar Ballo Sandum og Øystein Carlsen er klare for København Open etter dagens kvalifiseringsrunde. De tre andre nordmennene røk desverre ut og får ikke delta på eurotouren i helgen.

Det ble meget spennende og intenst under dagens pre-turnering i København. På forhånd ventet nok de fleste at Frank Wulff og Øystein Carlsen var de sterkeste norske kortene – men en febersyk Frank Wulff klarte det ikke. Derimot spilte Ballo Sandum godt og jevnt, og kom inn på banens par, 64 kast – det holdt med grei margin til å få en av de 8 plassene til turneringen.

Øystein Carlsen spilte også en jevn runde, og til tross for en heller dårlig start med tre bogeys kom han tilslutt inn på 64 kast. Wulff kom med sine 69 kast, kastet bak de som kvalifiserte seg inn – grensa gikk på 68 kast skulle det vise seg. En meget kostbar sjuer på nest siste hull ødela nok for Wulff – en dobbelbogey her hadde holdt…

Per Marius Myrland og Martin S. Noreng klarte heller ikke å kvalifisere seg – de havnet litt bak de som klarte det, begge på over 70 kast.

Se også Daniels blogg fra dagens opplevelser:
http://danielmyrrusten.blogg.no/1304108830_copenhagen_open_2011_.html

Bilder fra dagens aktiviteter i København:

Øystein Carlsen kvalet inn - Martin Noreng klarte det ikke.
Vinnerne av pargolfen: Sward og Kallstrøm spilte på 51 - Håland/Valen på 55, samme med Danielsen/Myrrusten.
Sigrid Ballo Sandum på hull 1.
Ingar Ballo Sandum kvalifiserte seg inn - det store smilet er derfor på sin plass.
Espen Møkkelgjerd er småforkjølet men likevel det fremste Norske håpet i København.
Daniel Myrrusten er klar for morgendagen
Skroll til toppen