Jakten på NM-gull – Andre Johnsen

Årets store diskgolf-begivenhet er bare en uke unna, når NM i Diskgolf 2018 går av stabelen på Stovner DiscGolfPark. Vi har snakket med noen av forhåndsfavorittene til å ta edelt metal.

  • FGN: Årets NM havner «midt» i sesongen fremfor i slutten som i fjor. Hvordan har sesongen din vært så langt, og hva tror du det vil ha å si for årets NM?
  • AJ: Min sesong så langt i de 2 turneringene jeg har spilt har vært positivt! en andre plass i bergen og en topp 10 plassering på Sula ser jeg som positivt for en som har ikke fått reist og spilt så mye som han pleier. Så håper jeg går litt under radaren til folk
  • FGN: Det er i år NM på Stovner DiscGolfPark, som er en av de tøffeste banene i landet med denne layouten. Hvor ser du de største utfordringene for spillerne på denne krevende banen?
  • AJ: Jeg tenker at hele banen i seg selv er krevende med OB linjer og til tider ganske mye vind! skulle jeg tippe vil nok hull 1, 8 og 15 være der det kan bli litt action og få folk til å skjelve litt.
  • FGN: Hvem anser du som forhåndsfavoritt for å vinne NM 2018? Hvem ser du for deg kan komme opp, og overraske i kampen om pallplass?
  • AJ: Forehåndsfavoritten er vel tronarvingen fra Langevåg!?! Knut Håland har vært meget sterk i år noe som jeg syntes er sjukt kult, men nå holder det. Jeg tror ikke det blir noen overraskelser egentlig, tipper personer som Espen Møkkelgjerd, Ståle Hakstad (vant Oslo Open i fjor) og Peter Lunde er oppe i toppen sammen med Knut!

 

Skroll til toppen