Jakten på Kongepokalen – NM 2017 – Andreas Havnegjerde

Det nærmer seg årets viktigste turnering, nemlig Norgesmesterskapet i Diskgolf. I år går turen til Hamar og Ankerskogen, der 27 krevende hull venter Norgeseliten. Vi har snakket med noen av forhåndsfavorittene, i jakten på kongepokalen.

 • Andreas Havnegjerde
 • Klubb: Langevåg IL Diskgolf
 • PDGA: 43229
 • Rating: 949
 • 14 plass under NM 2016

 1. NM er «avsluttningen» på 2017 sesongen, hvordan har den gått for din del?
  • Sesongen min har gått ganske dårlig synes jeg, burde prestert bedre. Men kan vel ikke forvente at jeg skal være helt i storslag etter 2 års pause! Har fått med meg 2 utenlands turneringer som har vært helt fantastisk å være med på! Spesielt i Estland fordi jeg var helt alene. Mitt store mål for sesongen var å få være med til EM neste år, men den ryker nok pga dårlig plassering i Norgescupen…
   Alt i alt en ok comeback sesong, og skal bruke vinteren godt i år til trening.
 2. NM spilles i år på Ankerskogen i Hamar, hvor ser du de største utfordringene for spillerne på denne banen?
  • Er en god del år siden jeg var på Hamar sist, men vet det er en bane med masse skog som du må treffe linjene på. Folk må ha tungen rett i munnen for å prestere på banen her!
 3. Hvem blir din argeste konkurrent for å stikke av med Kongepokalen i år?
  • Ståle og Håkon er nok de to store favorittene til å ta bøtta i år. Hadde sagt Jarnes om han ikke hadde vært på sjøen.
 4. Hvem kan overraske i kampen om Kongepokalen i år?
  • Overraske.. hmm.. Jeg kan fort overraske. Elsker skog å trange hull!
   Kong Håland (red. anm Jostein Håland) kan være oppi der. Peter å Kasper. Pallen blir Håkon, Ståle og meg!
 5. Hva er ditt sterkeste kort for å bli Norgesmester 2017?
  • Mitt sterkeste kort må være putten min. Den har det vært herlig å stole på nå i det siste. Føler jeg er på gang med noe stort.
   Gir aldri opp når det går litt tungt! Det er også en fin ting jeg alltid tar med meg inn i hver turnering. Alle kan ha ett dårlig hull.
Skroll til toppen