Discgolfshop åpner på fredag

Discgolfshop AS ble opprettet for bare et par uker siden, og fredag ettermiddag kl 16.00 åpner nettbutikken Dgshop.no, med medfølgende åpent hus med discsalg på kvelden. Med fokus på Østlandet vil de blant annet være eneste distributør av Upper Park Design bagger. 

Vi har sett en tilvekst av proshoper i Norge de siste to årene, med Frisbeebutikken i midt-Norge og Aceshop i vest-Norge. Nå kommer nok en proshop, denne gangen lokalisert på Østlandet. Med base i Tønsberg åpner DiscGolfShop både butikk og nettbutikk, med mål om å bli en nasjonal aktør på nett.

Bak butikken står Tommy Steingrimsen, Victor Herwig Buer og Thomas Lie. Butikken vil  er lokalisert i Vestfold, som også blir deres fokusområde for DGShop.
– Vi gleder oss ufattelig mye til oppstart nå. Vi har fått så mange positive kommentarer og lykkeønskninger fra spillere rundt omkring. Det betyr veldig mye for oss, og vi håper og tror at vi kan levere et produkt som svarer til forventningene som bygges opp. Det er også veldig godt å kjenne på søttten fra Sune, Espen, og alle de andre inne hos Guru Discgolf, som har vært behjelpelige med sin ekspertise i planleggingsfasen – sier Tommy Steingrimsen til Frisbeegolf Norge.

Butikken vil ha et forholdsvis bredt sortiment, med leverandører som Sune Sport og Discsport på listen. De er også eneste forhandler av det amerikanske bagmerket Upper Park Designs, som har spillere som Ken Climo og Gregg Barsby på laget.
– Målet vårt er delt mellom å være en nettbutikk med hele Norge som målgruppe, til å være en lokal proshop i, og i områdene rundt Vestfold, hvor vi kommer til å være tilstede på turneringer og ukesgolfer – avslutter Steingrimsen.

Nettbutikken deres åpner i dag klokken 16.00, og det inviteres til åpent hus i Tønsberg fra klokken 18.00. For mer info se deres Facebookside som du finner her. 

Skroll til toppen