«Innspillet»: Anniken Steen

Første kvinne ut i «innspillet» er Anniken Steen fra Hamar frisbeeklubb.

Navn, klubb og alder?
Anniken Steen, Hamar Frisbee Club, 22 år

Hva var ditt første møte med diskgolf?
Mitt første møte med sporten var for ca 4 1/2 år siden da en kompis av meg og samboeren dro oss med ned i Ankerskogen en sommerdag for at vi alle skulle prøve det ut. Selv om jeg syntes det var gøy da, var det definitivt ikke noe jeg så for meg å holde på med på fast basis. Det kan ha hatt noe å gjøre med at mestringsfølelsen ikke var meget høy når jeg som nybegynner begir meg ut på banen i Ankerskogen på Hamar. Den er liksom ikke så tilpasset nybegynnere.

VIL SPILLE MER: Anniken Steen vil spille flere turneringer neste sesong. FOTO: Camilla Nordhei

Hva er det lengste du har reist for å spille en turnering?

Jeg må helt ærlig si at jeg ikke er mye bereist når det kommer til frisbeegolf. Det lengste jeg har reist for å spille turnering er Oslo. Håper jeg får endret på dette til neste sesong. Det skal sies at jeg har vært i Ale og prøvd banen der, men ikke for turnering enda.

Kan du beskrive ditt beste kast?
Hmm, det er vanskelig å svare på. Vet ikke om det var de beste kastene jeg har gjort noensinne, men jeg kan tenke meg at jeg aldri har vært så glad i etterkant av et kast jeg har gjort som da jeg fikk til driven på hull 1 under NM på Stovner. Og at jeg klarte det på hver eneste runde overrasket meg enda mer! Spesielt siden jeg føler det første kastet under ei runde alltid er det verste å få til, med nerver og alt det der.

Har du noen meritter du vil trekke fram?
Nå er det ikke så mye jeg kan skryte på meg av meritter, ettersom jeg ikke har så mange turneringer å vise til. Men jeg er så klart fornøyd med 5. plassen i NM på Stovner, og så var det jo også morsomt at jeg fikk en 1.plass i Feline Knockout i år.

Hva er din favorittbane – og hvorfor?
Ettersom jeg er dårlig trent i utholdenhet burde jeg vel her nevnt noen av de korteste banene. Uansett, av alle (de få) baner jeg har spilt på så tror jeg ikke det er noe som kan måle seg med Ale. Det var en suveren opplevelse å få spille der, da det virket så profesjonelt og forseggjort. Ble trolig ekstra begeistret ettersom det var og er eneste banen jeg har besøkt utenfor Norges grenser, og ikke minst at det var godt vær.

Hva er dine planer for 2019-sesongen?
Big plans, big plans. Neida. Eller, de er mye større enn hva de var denne sesongen. Jeg skal trene strukturert i off-season, for å stille sterkere til start når sesongen begynner på igjen. Null skader, god putting og mer lengde i drivene pluss en god nok forehand er drømmescenario. Med andre ord mye å ta tak i her. Målet er å konkurrere mye mer enn hva jeg har gjort tidligere. Per nå har jeg notert i kalenderen NC’er og NM. Jeg har hørt gode rykter om PCS også, så kanskje det blir en tur dit i tillegg. Samboeren og jeg har snakket om å prøve komme oss til utlandet (aner ikke hvor enda) for å spille noen turneringer, så vi får se hvordan den planen ender. Og så må vi ikke glemme Feline Knockout så klart (håper det blir noe neste år også)!

Hva har du i baggen?
Har forelsket meg i Judge Classic Blend som puttere. Buzz Os har reddet meg i mange vanskelige innspillsituasjoner, så den blir definitivt med videre. Av fairwaydriverne er favorittene helt klart Explorer i Opto eller Opto X plast. Så får vi se hvordan jeg liker det nyeste medlemmet i bagen, S-line FD.

Hva synes du frisbeegolf.no skal skrive mer om?
Det har blitt skrevet mye bra så langt. Jeg har for liten kreativitet til å komme med forslag akkurat nå.

Hvem er den mest kjente spilleren du har spilt en runde med?
Få turneringsdeltakelser tilsvarer få muligheter til å spille med store stjerner. Kan «trøste» meg med at jeg fikk spilt ett hull med Devan og Ricky når de var på besøk i sommer.

Skroll til toppen