Frisbeegolfens fremtid diskuteres i helgen

DisksportNorgeLogoDenne helgen er det klar for Klubbledersamling med Disksport Norge, der ledere for mer enn 20 klubber samles for å diskutere fremtiden i frisbeegolf Norge. Med temaer som utviklingen av Norgescup, trenerlederkurs og landslagssatsning på agendaen vil dette bli en møte arena som vil kunne være med på å prege norsk disksport i årene som kommer. Etter ansettelsen av Erik Hammer i NAIF og nytt styre i Disksport Norge, har det blitt tatt mange tak for å fortsette den videre utviklingen av forbundet og sporten. Med en stor tilvekst av nye spillere, baner og klubber til miljøet er det også behov for å ha en struktur som er klar for fremtiden. Dette er noe som det ønskes at klubbene skal være en del av, som styremedlem Jon Henry Marthinsen sier:

Vi ønsker at klubbene skal få eierskap i utviklingen av diskporten i Norge, gjennom medbestemmelser og påvirkning på agendaen til Disksport Norge og den fremtidige forbundsorganiseringen. Vi forventer å få en ordentlig gjennomgang av NorgesCup i Diskgolf og Ultimateserien, og eventuelt få satt nye standarder. Sammen med klubbene håper vi å sette dette i et system som vil være godt fungerende for fremtidig vekst.

Arrangementer som er støtte av Disksport Norge, slik som NM og NC, har de siste årene opplevd en enorm pågang fra spillere. Samtidig har de som arrangementer ikke utviklet seg mye, hverken organisatorisk eller i utførelse. Dette og mye annet vil være på diskusjonsbordet under workshoper, der ting som resultatsystem, turneringsoppsett, kvalifiseringskrav og banekrav er bare noen av tingene som skal diskuteres. Andre ting som skal i diskusjon er blant annet samarbeid med PDGA, trenerlederkurs, klubbordning og landslag. Det er med andre ord en hektisk helg som står i vente for klubbrepresentantene på Gardermoen. Jon avslutter med entusiasme og glede for de deltagende klubbenes engasjement før helgen:

Det er påmeldt i overkant av 20 klubber til årets klubbledersamling, noe vi er veldig, veldig galde for! Erik Hammer har gjort en fantastisk innsats, både med tanke på rekrutteringen til møtet og alt arbeidet han har lagt ned i planlegging og forberedelser.

Frisbeegolf.no kommer selvfølgelig med oppdatering etter samlingen, og nyheter som måtte komme i kjølvannet av samlingen.

Skroll til toppen