Frisbeebutikken åpner i Trondheim

Frisbeebutikken logoUnder helgens Trondheim Diskgolfmaraton var det også offisiell åpning av Frisbeebutikken, en ny satsning fra Mats Hetling som har blitt en velkjent figur i frisbeemiljøet gjennom Flyshop Trondheim. Han starter nå Frisbeebutikken for å nå ut til et bredere publikum, og for å få opp interessen og oppmerksomheten rundt sporten i Trøndelag.

Frisbeegolf.no har tidligere skrevet om Mats og hans arbeid med synliggjøring av sporten i Trøndelag, og han har gjennom årets sesong vært meget aktiv med kjøring land og strand rundt til turneringer og samlinger. Nå starter han opp Frisbeebutikken med mål om nå ut til flere med hengeren sin, og sier selv han har opplevd veldig god støtte i det lokale miljøet.

Det har vært veldig god støtte fra lokale spillere helt siden oppstarten i mars, og gjennom hele sesongen. Derfor ønsket jeg å lage et mer nybegynnervennlig konsept med Frisbeebutikken, med fokus på Trøndelag. Jeg har allerede blitt kontaktet av skoler og baner som ønsker befaring, så potensialet for sporten i Trøndelag er så absolutt tilstede.

Nina Almås Svee er en av medlemmene i Team Frisbeebutikken. Foto: Bjørn Hoff, www.kvitre.com
Nina Almås Svee er en av medlemmene i Team Frisbeebutikken.
Foto: Bjørn Hoff, www.kvitre.com

Som en del av den nye butikken har også Team Frisbeebutikken blitt startet, med lokale ambassadører på laget. Mats uttaler at han her har valgt å ta inn spillere som man alltid finner på banen med et smil om munnen som gode ambassadører for sporten, og at de er valgt ikke bare basert på resultater men på deres bidrag til miljøet.

Frisbeegolf.no applauderer initiativet og håper på å få se flere slike aktive aktører i Norge i årene som kommer, og vi ønsker Mats og teamet hans lykke til!

Skroll til toppen