Fornye medlemskap for 2014

Frisbeeåret 2013 er nå historie og 2014 venter med nye utfordringer, turneringer og opplevelser. Men dette krever også at vi må betale de små symbolske avgiftene for det nye året. Alle som skal spille NorgesCup-turneringer i 2014 må være medlem av en lokal klubb og ha betalt spillerlisens, og hvis du skal spille EuroTour må du være medlem av PDGA. Og selv om du ikke har planer om hverken NC eller ET er det mange fordeler og gode grunner til å være medlem likevel. Vi viser deg hvorfor og hvordan.

Klubb-medlemskap

De fleste frisbeeklubber i Norge har en medlemskapsordning. Prisen varierer litt fra klubb til klubb men uansett hvor du velger å melde deg inn er det viktig at du gjør dette for å støtte sporten og klubben. Først og fremst er det viktig for klubben å få inn medlemskontingentene for bl.a. å vedlikeholde/bygge lokale frisbeegolfbaner og kunne drive med rekrutering i nærområdet. I tillegg er det viktig for frisbeesporten i Norge at så mange som mulig står på listen over aktive spillere i Norge slik at vi kan få større innflytelse i NAIF og pengestøtte fra idrettsforbundet.

Vi oppfordrer herved alle norske spillere om å kontakte sin lokale klubb for å betale medlemskontingent for 2014. Se liste over registrerte klubber i venstre kolonne.

Når du er registrert som medlem hos en klubb vil du få muligheten til å kjøpe forbundets spillerlisens som er påkrevet for å delta i Norgescup eller NM. Denne lisensen var på kr.200,- for hele året 2013.

PDGA-medlemskap

PDGA er en internasjonal organisasjon for frisbeegolf. I 2013 var det 179 norske medlemmer av PDGA og det forventes å bli enda fler i 2014. Man kan ha medlemskap for amatører (Am) eller for profesjonelle (Pro). Man må ha Pro-medlemskap for å kunne ta imot pengepremier under PDGA-turneringer som for eksempel norgescup. Som PDGA-medlem får man en rating som på en avansert måte regner ut hvor god du er i forhold til andre spillere basert på dine resultater i turneringer. Se oversikt over ratingen til de norske medlemmene her.

Flere og flere turneringer baserer påmeldingen på ratingen du har hos PDGA. Hvis du ikke har en rating så kommer du i mange tilfeller sist i køen. Sporten vokser også i Norge og plassene i turneringene begynner det å bli rift om. Tendensen er at påmeldingen til turneringene i Norge også begynner å bli ratingbasert. Begynn å bygg din rating allerede nå så vil dine muligheter for å komme med på turneringer bli vesentlig større.

Du kan melde deg inn eller fornye medlemskapet ditt på PDGAs egne websider. Et medlemskap koster 23$ for Am- og 33$ for Pro-medlemskap. Husk å ta bort haken for Discgolfer Magazine hvis du ikke ønsker å betale 40$ ekstra for dette abonnementet på 4 utgivelser i året.

3 hendelser på “Fornye medlemskap for 2014”

    1. Jeg vet. Den er fra Oktober og da er jo ikke dine ekstra 7 poeng med, Lars ;-). Jeg jobber med å fikse desember-oppdatering men det ble litt ekstra jobb siden PDGA.COM har endret så mye på sidene sine som jeg henter tallene ut fra.

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen