Fire nordmenn til Masters VM 2017

I går startet 2017 PDGA Pro Masters World Championship’s i Grand Rapids, Michigan. Fem nordmenn er påmeldt men kun fire stiller til start, til det som er det første rene masters VM i historien. Fem krevende baner venter spillerne, i tillegg til strålende sol og noen av verdens beste disc golfere.

Separasjonen mellom Open og Open Woman og Masterklassene er nytt av året, og har vært diskutert i flere år. 2017 er første året disse to separeres, og som et resultat ble VM arrangert tidligere enn før. Her deltok blant annet Hamarværingen Håkon Kveseth som eneste nordmann med en imponerende 30 plass, og det er flere av hans klubbkolleger som har tatt turen til USA denne gangen.

Man finner mange av de beste spillerne i verden i turneringen, med navn som JohnE McCray, Barry Schultz og David Feldberg. Men selv om dette er imponerende spillere, så vil nok fokuset for nordmenn ligge et litt annet sted. For på  teepad finner man nemlig Jørn Florhaug, Torleiv Guntvedt, Frode Steen og vinneren av Norgescupen i Grandmaster 2017, Knut Hummelvoll. Alle fire stiller i Grandmaster, og turneringen kan følges her: http://www.pdga.com/tour/event/31370

Skroll til toppen