Den internasjonale terminlista er klar

Diskgolfsesongen 2020 blir hektisk som aldri før. I dag offentliggjorde PDGA sin Euro Tour-terminliste.

Allerede midt i april starter neste sesongs Euro Tour-sesong med turnering i Kroatia, før turen går til danske Kokkedal ( der Norge vant dobbelt i fjor) og Petzen i Østerrike. Tyyni i Finland er velkjent – i år er hovedturneringa en del av Euro Touren. Deretter kommer Sula Open – før Euro Touren avsluttes en uke seinere med skogsbanen i Korvemaa, en times tid utenfor Tallin, Estland.

Med andre ord er Tyyni, Sula og Estland lagt etter hverandre i ukene etter VM i Utah, men før European Open i Nokia – noe som er gjort for å kunne tilby en hel måned med diskgolf i Europa for blant annet tilreisende amerikanere, i følge Euro Tour-manager Matej Verl.

Også EM, VM og European Open
I tillegg til Euro Touren er det også VM og EM i 2020, samt European Open i Finland. Tre massive og prestisjetunge turneringer som samlet legger beslag på en hel måned. Noe som gjør terminlista tettere enn hva vi kan huske har skjedd tidligere.

Nasjonale turneringer
Det blir spennende å se hvordan den nasjonale terminlista blir når fire-fem norgescuper, NM og pargolf-NM, i tillegg til for eksempel PCS-open skal inn på terminlista. Det er antydet at tre norgescuper skal inn i god tid før EM som en kvalifisering om de resterende EM-plassene.

Her er de europeiske turneringene samt VM lagt inn på kalenderen.


https://www.facebook.com/pdgaet/posts/136950231040945

Skroll til toppen