Bergen Open fullt på første dag

Bergen Open LogoRegistreringen til årets første Norgescup, Bergen Open, startet kl.20:00 i går kveld og før det har gått et døgn er turneringen allerede fullbooket! De som ikke har meldt seg på nå må gjøre det snarest for å komme så høyt som mulig på ventelista og kanskje få plass senere.

Det er plass til 90 spillere i feltet og nå 24 timer etter åpning er det 87 spillere som har registrert seg. I tillegg er det i henhold til NC-kriteriene reservert plass i 13 dager til for ytterligere 14 spillere som kom blant topp 20 open og topp 5 dame i 2012. Det er helt sikkert at flere av disse vil benytte seg av sin plass innen fristen men garantert ikke alle. De som registrerer seg nå vil havne på en venteliste og kan kun håpe på at noen trekker seg fra turneringen før den starter.

Den voldsomme pågangen ligner på det som skjedde i starten av 2011 og kan skyldes flere faktorer. En av de er at turneringen kun har 90 plasser og i 2012 var det 4 norske turneringer som hadde 100 spillere eller mer, bl.a. Bergen Open. En annen grunn kan være at årets Norgescup kun består av fire turneringer mens i 2012 var det seks. En tredje grunn kan være at turneringen har en påmeldingsregel som er «førstemann til mølla får plass» uten at det krever betaling ved registrering. I tillegg er det også en økende mengde med spillere her i landet og det er gledelig å se.

Neste turnering i Norgescupen er Stovnerputten som sannsynligvis starter sin registrering 1.mars. Der vil det derimot være 144 plasser og kanskje ikke panikken blir så stor ved første påmeldingsdag. Dessuten har Stovnerputten en helt annen fordelingsregel når det blir fullt både ved egne kvoter pr. klasse og rangering av alle påmeldte etter NC-poeng 2012 og PDGA-rating så her er det ingen som får fordel av å registrere seg først så lenge man registrerer seg innenfor registreringsperioden som er minst 14 dager.

1 hendelser på “Bergen Open fullt på første dag”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen