Anders Nødland Danielsen – årets stjerneskudd


Anders Nødland Danielsen har kommet som et skudd denne sesongen, og dominert i flere Norgescupturneringer, blant annet med en andreplass i Hamar Open i august. Han er en av de vi kan forvente enda mer av i årene som kommer. Frisbeegolf no har slått av en liten plastprat med hr.Danielsen.

Fullt navn?
Anders Nødland Danielsen
Klubb?
Ekeberg Sendeplateklubb
Sivil status? Barn? Spiller dama di/mannen din?
Gift. Ingen barn. Hun spiller ja.
Når begynte du å spille – og hvorfor?
Høsten 2006 begynte jeg på Bibelskolen i Grimstad hvor de har en egen 9 hulls bane. Det tok litt tid før jeg begynte for det så så teit ut, men etter hvert ble jeg meget hektet! Etter endt skoleår spilte jeg min første turnering i Arendal 2007.
Sportslige meritter?
Norgesmester i Nybegynner Arendal 2007, 2. plass Bergen Open 2011, 3. plass Arendal Open 2011, 2. plass Hamar Open 2011. Flere longest drive!
Hva har du i bagen?
Disker: Star Destroyer, Star XCaliber, Champion Roadrunner, KC Roc, Dx Aviar, KC Aviar, Champion Leopard, Star og Glow Teebird. + cola, nøtter, kjeks, brødskiver, banan.
Sportslige mål for årene framover?
Vinne minst 1 NC, og NC sammenlagt 2012. Topp 10 i EM 2012 om jeg blir med.
Favorittbane – hvilken?
Jeg vil sette Järva som #1 der fordi den er strøken, veldig varierende og utfordrende. Banen i Nokia med European Open 2011–standard er helt klart den fineste og mest strøkne banen jeg har spilt på. Her hjemme i Norge vil jeg si Eydehavn siden den har alt!
Hvordan trener du?
Masse! Først og fremst trener jeg masse putting, og jeg kan holde på lenge om gangen siden jeg aldri blir helt fornøyd. Mye alene, men gjerne i konkurranse med Vegar og Thor! Det er også viktig å vite hva man er dårlig på for så å trene spesielt på akkurat det. Jeg har trent spesielt mye på korte innspill før 2011-sesongen. På kaste–trening uansett lengde kaster jeg alltid mot et mål, helst en kurv, og prøver og treffe den banen jeg på forhånd har sett for meg. Treffer du linja di er det samme hvor trang fairwayen er!
Har du noen konkurransetips å dele?
Ikke tell score, verken din egen eller motstanderen, mens du spiller. Skriv den ned, og tenk arbeidsoppgaver i stedet. Også bli god med Aviar!
Største sportslige opptur?
Bergen Open 2011. En utrolig bra runde, og min første finale.
….og største nedtur?
Mulig det er Copenhagen Open 2011. Var så fryktelig dårlig, kort tid etter Bergen Open, og mistet mye selvtillit som tok lang tid å hente tilbake!
Mest minneverdig kast noensinne?
Ace på hull 15 på Ekeberg med mange vitner en Onsdagsgolf. 120m ca nedover med Buzzz.
….og verste kast noensinne?
I finalen i SDGO 2011 kastet jeg bakover på andre hullet på et “treningskast”/rutine på tee. Noe pinlig, og det førte til en 6er på et relativt greit 3er-hull.
Noe å tilføye?
Takk for i år! Dere er en fantastisk gjeng, og vi er et godt miljø! Også: Har du noen timer til overs, hjelp til å gjør klubben din og dens aktiviteter bedre, koseligere, hyggeligere, større, bredere osv.

1 hendelser på “Anders Nødland Danielsen – årets stjerneskudd”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen