Ukesgolfen 2011 og resultatservice


Over hele landet er det vår i luften og det er på tide å starte med de ukentlige lokale treningsrundene med mandags-, tirsdags-, onsdags- og torsdagsgolf. I 2010 var det hele 13 klubber som arrangerte faste ukesgolfer rundt i landet. Vi kunngjør her oppstartsdatoene for ti av ukesgolfene for 2011. I tillegg har Disksport Norge utvidet resultatapplikasjonen til å kunne registrere resultater fra ukesgolfene.

Sesongen starter nå!

Bergen og Haugaland var først ute og startet allerede forrige uke med sine ukesgolfer og Muselunden startet denne uka. Neste uke starter Ekeberg og Tønsberg. Her er oppstartsdatoene for de forskjellige ukesgolfene:

Sted/Klubb Ukedag Oppstart
Bergen Tirsdager kl. 1800 29. Mars
Haugaland Onsdager kl. 1700  30. Mars
Muselunden Tirsdager kl. 1800 5. April
Tønsberg Tirsdager kl. 1800 12. April
Sula/Langevåg Tirsdager kl. 1830 12. April
Ekeberg Onsdager kl. 1800 13. April
Trondheim Torsdager kl. 1800 14. April
Arendal/SSK Tirsdager 19. April
Skien Onsdager kl. 1700 20. April
Stovner Torsdager kl. 1800 28. April
Hamar Mandager kl. 1730 2.mai
Kristiansand Onsdager kl. 1800 4.mai

På Frogner er situasjonen litt usikker for tiden siden primus motor Marius Løken har flyttet ut av byen. Det er derfor noen andre som må ta et initiativ for å drive videre både klubben og mandagsgolfen. Vi oppfordrer herved aktuelle ildsjeler å melde sin interesse til Marius Løken for å hjelpe til og redde klubben.

Kristiansand, Øyestad og Hamar hadde ukesgolfer i 2010 men vi har ikke klart å finne ut om eller når disse starter opp igjen i 2011. Meld ifra her hvis dere vet noe.

Ukesgolfapplikasjon

Disksport Norge kan nå glede diskgolfnorge med mulighet for ukesgolfstøtte i resultatapplikasjonen som tidligere bare har vært brukt til turneringer.

Målet er at klubber i landet skal få en enkel og grei måte for å legge inn ukesgolfresultater hvor man er sikker på at resultatene blir værende for «alltid». I mange klubber har innleggelsen av ukesgolfresultater stått på enkeltpersoner og det har sjeldent vært stor kontinuitet. Dette kan nå løses ved bruk av resultatapplikasjonen hvor DSN garanterer at resultatene blir værende.

Resultatapplikasjonen støtter:
– sammenlagtliste
– sette opp standard dag og tidspunkt hver uke (er mulig å endres)
– mulighet for å konfigurere antall ukesgolfer (kan endres underveis)
– mulighet for å konfigurere antall tellende ukesgolfer (kan også endres underveis)
– vise statistikk for hele sesongen
– mulighet for å legge inn info som ctphull og acepot, etc.

Det er et krav at spillere som registreres i denne applikasjonen er betalende medlemmer av en klubb tilknyttet NAIF. Det vil koste 500,- pr klubb for 2011 sesongen for å ta i bruk ukesgolfapplikasjonen.

Har dere spørsmål eller ønsker å ta den i bruk, send en mail til DSN på post@disksportnorge.no.

Resultatapplikasjon finner dere her eller ved å trykke på «Resultater» i hovedmenyen øverst på frisbeegolf.no

Skroll til toppen