Team Latitude 64 Norway annonsert for 2017 sesongen

Med en ny sesong rett rundt hjørnet, kommer også annonseringen av de forskjellige leverandørteamene. Team Latitude 64 er et av de to store teamene i Norge, og team kaptein Lars Somby sier at han gleder seg til et nytt og spennende år. Han avslører også at de jobber med å knytte til seg nye spillere, og at de nå sonderer terrenget for å finne den rette for Team Latitude 64 Norway. Som en av de største disc golf leverandørene i verden har Team Latitude 64 gjort seg meget bemerket i årets sesong, med hele tre verdensmestertitler og andre store titler fordelt over flere land. Her i Norge har Team Latitude 64 vært bestående av Lars Somby (kaptein), Sigrid Sandum og Anders Nødland Danielsen, noe som vil bestå også for neste sesong.

Tidligere norgesmester Anders har ikke hatt mulighet til å være så aktiv i 2016- sesongen, grunnet flytting og ikke minst ankomsten av en ny arving. Ryktene fra teamet er dog at han allerede er godt i gang forberedelsene for neste sesong, og at han er målrettet mot en ny norgesmester tittel.

Med en Norgesmestertittel fra 2015 har Sigrid hatt en solid sesong også i år, med blant annet seier på hjemmebane under Trondheim Open. Kapteinen selv, Lars Somby, har slitt med ryggen som gjør at han selv føler at 2016 sesongen var en skuffelse. Veteranen vil bruke tiden frem mot neste sesong på å behandle ryggen, og vil se an progresjonen for å vurdere om han spiller i Open eller Master neste år.

Lars kan dog avsløre at selv om disse tre utgjør Team Latitude 64 Norway i dag, så håper de å kunne utvide teamet i nær fremtid.

Vi jobber for tiden med å se på muligheten til å knytte til oss en ny spiller på teamet, og håper vi klarer å ha den rette spilleren på plass før sesongen starter. Det blir et spennende år for Team Latitude 64 Norway, og vi gleder oss alle til sesongstart.

Lars Somby

Vi har ikke greid å lure ut noen flere hint om hvem det er Lars har i kikkerten som ny team spiller, men nå som teamet har blitt mer aktive på sosiale medier vil nok dette kunne følges på deres Facebook sider.

Skroll til toppen