Team Guru 2017 annonsert

Jørn Idar intervjuer Andre under Trondheim Open 2016.
Jørn Idar intervjuer Andre under Trondheim Open 2016.

Forrige uke annonserte Team Guru deres nye team for 2017, med en del store endringer. Dette er et merkenøytralt team og er ikke knyttet til noen spesiell produsent, men til importøren Sune Sport. Teamet består av Andre Johnsen og Jørn Idar Kvig, og har som hovedmål å promotere disc golf i Norge.

Etter et aktivt år i oppstartsåret 2015, har Team Guru vært forholdsvis lite aktive i 2016. Som et resultat av dette har gruppen spillere blitt redusert fra fem til to, som i følge team ansvarlig Espen Møkkelgjerd er for å få en mer effektiv og handlingskraftig gruppe spillere. Selv om Guru Disc Golf i år lanserte eget disk merke vil ikke team spillerne for Team Guru være tvunget til å kaste Guru disker, men står fritt til velge diskene de ønsker å kaste selv eller de diskene som de eventuelt kaster gjennom produsentsponsorater. Mens tidligere team medlemmer har vært sponset av Latitude 64 og Innova Discs, er det kun Andre Johnsen som er sponset gjennom produsenten Innova Discs.

Andre Johnsen er en velkjent spiller i miljøet som en av landets beste spillere, med flere Norgescup seiere og Norgesmester i 2011. Han spiller til daglig for Skien Frisbeeklubb, og har holdt på siden 2008.
Jørn Idar Kvig har på kort tid blitt en figur i miljøet, både som skribent her på Frisbeegolf.no og gjennom flere arrangementer slik som Oslo Amateur Open og Oslo Tour. Han spiller til daglig for Stovner Frisbeeklubb, og har holdt på siden 2015.

Skroll til toppen