Pargolf NM 2014 vunnet av Danielsen/Larsen

DanielsenLarsenPargolf2014Årets Norgesmesterskap i pargolf på Gålå ble spilt på lørdag og vinnerene i Open-klassen ble Ekeberg-duoen Anders Nødland Danielsen og Vegar Åge Larsen. Etter 18hull «best shot» og 18hull «worst shot» var de likt med Stovner-paret Espen Møkkelgjerd og Thomas Finborud og de måtte spille omspill på hull 1 for å avgjøre tittelen. Fjorårets Norgesmestere fra Tønsberg, Frode Karlsen og Per Erik Husebø kom på tredjeplass bare 2 kast bak. I dameklassen vant favorittene og arrangørene fra Lillehammer; Ragnhild Gryt og Eli Storengen. Andreplass gikk til Ragne Elise Huseby og Ellen Wilhelmsen fra Stovner (som faktisk er kjærestene til stovnergutta Thomas og Espen som også tok andreplass i Open). Det var også 4 junior-par med i år og best av disse var Øivind Jarnes og Marius Blindheim fra Langevåg.

Hurtiglinker: Resultater Pargolf – Resultater Kiss Goodbye – Bilder

Episk premieutdeling

puttekonkPremieutdelingen på Lørdag kveld ble en flott opplevelse med puttekonkurranse midt på scenen til Per Gynt forestillingen nede ved Gålåvatnet. Det var satt på scenelys i flere farger, fakler, bål og røykmaskin på scenen og puttekonkurransen ble den mest spektakulære vi noen gang har sett. Avstanden var i overkant av 10m og alle fikk et kast hver. De som satte putten ble med til neste runde og da var det bare fjorårets norgesmester Ståle Stai Hakstad som satte putten for andre gang. Vi oppfordrer til å se spillernes egne bilder fra både puttekonken og resten av helgen på instagram under #pargolfnm

Kiss Goodbye

IMG_0009På søndag ble det spilt ekstrem-golf ned fra toppen av Valsfjell i fantastisk vær men «litt» vind på toppen skapte utfordringer for de mindre erfarne. Hele 63 spillere tok den bratte stolheisen opp og fullførte de 10 lange og tøffe hullene ned slalombakkene til bunnen. Jostein Håland fra Langevåg taklet forholdene best og kom inn på 32 kast foran Daniel Myrrusten (34) og Hans Marius Fløtten (36). Best av de 7 juniorene ble Marius Blindheim og Kasper Skovli på 42 og best av de 4 damene som deltok ble Aina Suphellen på 48 kast. Kiss Goodbye er kjent for å ha høye Ace-potter (premie for hole-in-one) og hadde norgeshistoriens hittil største acepott-utbetaling forrige gang på over 10000kr. I år hadde veldig mange av utøverne betalt 50kr i potten og den var allerede blitt ganske stor. Andreplass-vinner Daniel satte ace’n i år på banens korteste hull (23m) og ble dermed ca 5000kr rikere. Hvis du lurer på hvordan denne opplevelsen arter seg kan du se video fra kiss goodbye 2010 her.

Les også Dagningens artikkel om turneringen

Skroll til toppen