Norsk seier under Croyden Cyclon i London

Thomas JohannessenMens det foregikk Norgescup i Arendal hadde tre nordmenn dratt til England, for i delta i British Disc Golf Assosiation Tour og Croyden Cyclon i London. Med 90 deltagere var dette den største turneringen noen sinne i touren, og det ble solide norske resultater der Thomas Johannsessen til slutt vant Advanced.

Mens det i Norge ikke er åpnet for amatørerklasser i den nasjonale cupen, er det alle tre amatørklassene for herre tilgjengelige under British DGA Tour. To nordmenn deltok i Advanced klassen, der Thomas Johannessen spillte meget solid og til slutt ble det seier for Muselund spilleren. Thomas kom allerede fra en sterk andreplass under Oslo Tour Holmenkollen, og fortsatt det gode spillet også i London.

Jeg føler jeg spilte litt over evne hele turneringen, alt bortsett fra putting satt som det skulle. Banen var også ganske balansert med tanke på forhand og backhand kast, og det til min fordel ettersom jeg har begge kastene i mitt arsenal. Jeg hadde en trygg ledelse inn i finalen på fem kast, og det trengte jeg for jeg var kjempenervøs! Helidgvis for meg måtte de bak angripe, og da gikk de på noen smeller. Jeg spilte så safe jeg kunne og endte til slutt med en komfortable seier.
Thomas Johannessen

Også Erik Martinsen leverte en solid 11. plass i Advanced, og Niklas Gisle med 9 plass i Open. Fulle resultater kan sees her.

Skroll til toppen