Norsk kos i Danmark

Flere av våre norske utøvere har markert seg meget positivt under Euro Touren i Danmark. I åpen klasse er det dobbel norsk etter den første dagen!


Bildet: Anniken Steen, Knut Håland, Øyvind Jarnes og Håkon Kveseth har markert seg godt i Danmark. De leier hus sammen med fotograf Tom-Erik Kristiansen.

Kveseth og Håland i teten
Den første konkurransedagen er over i Kokkedal Open, og de norske representantene har vist at det går an å hevde seg sterkt. Knut Håland ledet etter den første runden med klubbkamerat Øyvind Jarnes på andreplass, og halsende like bak der igjen, på en fjerdeplass, var Håkon Kveseth. Dermed norsk dominans i «leadcardet» før runde 2. Der klinka Kveseth til med ny, bogeyfri banerekord inkludert to eagler (!) og overtok ledelsen, men også Håland etter «treputting» og bogey på det første hullet, fikk skrapt sammen en sterk runde og innehar andreplassen delt med Kristian Bengtsson og Silver Latt- to kast bak Kveseth.
– Det har vært en fin dag med mye god kasting, putting og solid spill, og hele tre eagler, sier Kveseth.

Øyvind Jarnes fikk det tyngre i runde 2.
– Dette var ikke godt nok, det er ikke mer å si. Jeg la igjen mange kast på greenen, og hadde i tillegg en utilgivelig feil midt i runden, sa Jarnes. 

Fiskeren er nå nummer sju i turneringa, en plass han deler med fire andre spillere. Jarnes har sju kast opp til romkamerat Kveseth nå.

https://www.facebook.com/319895041470517/posts/2027509477375723?s=734409289&sfns=mo
Knut Håland setter her en eagle på hull 14. Video: Fredrik Runsjø.

Steen storspilte
På damefronten klarte Anniken Steen fra Hamar å spille seg opp i leadcard med en runde på par i ettermiddag. Dermed avanserte hun i feltet og er nå på femteplass. Langt bak dominante Kristin Tattar, men med god los på en pallplass – det er bare fire kast opp til andreplassen.
– Det skal bli kjekt å spille i morgen med disse gode damene, sier Anniken.
Også Trine Haugen gjør det greit i Danmark og er på 6.plass – sju kast bak Steen.

I masterklassen var Odne Lyngstad lenge med helt der oppe, men har falt ned til en femteplass – men også han har los på pallen om spillinga sitter like bra i morgen.

Resultater: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=868456
PDGA: https://www.pdga.com/tour/event/39071

I morgen starter runde 3 klokka 0830 – følg med på om vi får norske medaljer her: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=868978

Skroll til toppen