Norgesmesteren drar til USDGC

Håkon Kveseth Hamar OpenNorgesmesteren Håkon Kveseth tar turen fra Hamar til Rock Hill i South Carolina, for å måle seg med verdenseliten i United States Disc Golf Championship. Dette er den siste store turneringen, og av mange sett på som en av de absolutte høydepunkt i sesongen. Håkon er en late entry til konkurransen, som vil være hans første store utenlandsturnering.Håkon har hatt en rolig sesong for å fokusere på å kjempe i Europatoppen i spyd, men etter en liten skade og avsluttning på den sesongen gikk han tilbake til frisbeegolfen og har i år deltatt på to Norgescuper (en første- og en andreplass) og NM (seier). Nå drar han til USA for å måle krefter med noen av verdens beste frisbeegolfere.

Målet med turen er å få erfaring med å spille på elitenivå, og møte nye mennesker. Jeg vil spille mitt spill og håper å kunne gjennomføre det bra på en krevende bane, og forhåpentligvis ha et snitt over 1000 i rating.

Håkon Kveseth

I fjor var Ståle Stai Hakstad i USA og ble plutselig en velkjent mann også der, etter en fantastisk skip ace som ble filmet. I år er Håkon eneste nordmann i feltet, og vi ønsker han lykke til.

Skroll til toppen