Norgescup i Sverige!

NM blir i Oslo og vi får en norgescup i Sverige. Terminlista for 2018 er nå klar. 

Disksport Norge offentliggjorde i dag terminlista for den nasjonale 2018-sesongen. Og det er bare å fastslå at vi går mot en svært spennende, variert og høyinteressant sesong. Det skal spilles på flere nye baner, der spesielt norgescup nummer to skiller seg ut: den skal nemlig spilles i Gøteborg. Nærmere bestemt på Ale discgolfcenter, hvit sløyfe, som regnes av mange for å være blant de aller, aller beste banene som er å oppdrive i hele Europa. Med par på 63 kast og en snittlengde på 161 meter, skal norgeseliten virkelig få bryne seg på en klassebane. Det er Langevåg IL diskgolf som er arrangører her i samarbeid med Leiv Aspèn og Ale discgolfcenter.

Disksportkonsulent Erik Hammer Staalesen har sammen med resten av ledelsen i forbundet satt sammen en spennende terminliste for 2018. 

Mer om banen her: http://www.discgolfcenter.se

NM på Stovner
Årets norgesmesterskap er i trygge og gode hender. Det kan vi fastslå all den tid det er de tre Osloklubbene Stovner, Ekeberg og Muselunden som står bak årets store event her hjemme. Det skal spilles på Stovnerbanen som helt sikkert vil bli ekstra «pimpa» for anledningen, så her er det bare å glede seg. Kampen om årets kongepokal blir knallhard!

Starter på golfbanen
Årets nasjonale sesong starter på en golfbane i Molde. Det er Trondheim Frisbeeklubb og Leiv Aspèn (TD) som er søker, og her får TFK god hjelp fra Langevåg IL diskgolf og IL Hjelset i Molde, samt gutta fra Øverås som holder til rett på andre sida av Moldefjorden. Dette blir kanskje årets vakreste turnering? Golfbanen på Eikrem i Molde ligger i fantastiske omgivelser og skriker etter å bli brukt til diskgolf. Og nå skal den endelig bli det!

Mer om dette området her: http://www.moldegolf.no

Sandes, Bergen og Sukkevann
De tre siste turneringene i årets norgescup er også veldig spennende. Sandes debuter som arrangør ( i alle fall i nyere tid), i tillegg har vi de gode gutta i Sukkevann som har gjort dette før, mens Flaktveit Frisbeegolfklubb fra Bergen også står bak norgescup nummer tre den 2. og 3.juni.

Pargolf-NM blir på Gålå i september arrangert av Langevåg IL diskgolf, som i fjor, og har plass til 54 par.

Dermed skulle vi ha en variert og meget interessant konkurransesesong i vente – det er den mest spennende terminlista på år og dag, og vi gleder oss!

Skroll til toppen