Nå kan du søke om NM 2021!

Kriteriene for neste års nasjonale turneringer ble klare i dag.

Det er den nyopprettede diskgolfkomiteen som har utarbeidet og frisket opp kriteriene – et arbeid de har holdt på med en stund. Diskgolfkomiteen består av Leiv Aspén (leder) , Marthe Nicolaisen (nord), Oddbjørn Molvik (midt) , Camilla Nordhei (øst), Håvard Eggestøl (vest) og Terje Rensvold (sør).

De største endringene i norgescupen
Det er nå opp til arrangøren å velge mellom shotgunstart over 2 dager eller golfstart over 3 dager. I tillegg skal konkurransen nå spilles med 3 runder á 18 hull, og ingen finale på 9 hull som har vært gjort en del ganger tidligere. I tillegg er det nærmere spesifisert hvilke krav som gjelder til banene det skal spilles på. Det skal fremdeles være maksimalt 90 spillere med – selv om man måtte velge golfstart-opplegget.

Les mer her: https://naifdisksport.no/wp-content/uploads/2020/11/Kriterier-NC-21.pdf

Norgesmester på tre runder
Når det gjelder norgesmesterskapet har det de siste åra vært avviklet over fire runder på 18 hull. Det er det slutt på nå. Tre dager er nå bestemt, med maksimalt 120 plasser i feltet. I et NM skal det være golfstart, sier kriteriene nå.

Les mer om NM-opplegget her: https://naifdisksport.no/wp-content/uploads/2020/11/Kriterier-NM-21.pdf

Drakter og golfstart i pargolf-NM
En av de største endringene i pargolf-NM-kriteriene er nå at det skal avvikles med golfstart med minimalt 54 par, og at de som spiller sammen må ha like drakter, eller lagtrøyer.
Under Pargolf-NM må begge spillerne skal ha lagtrøyer. Lagtrøyens utseende og farve skal være lik for begge spillerne. Videre tillates det individuelle emblem og symboler for f.eks. sponsorer, heter det i kriteriene. 

Les mer her: https://naifdisksport.no/wp-content/uploads/2020/11/Kriterier-Par-NM-21.pdf

Selve søknadsportalen for å arrangere turneringer finner du her – og denne er nå altså åpen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEoQLE5vyIJdQlaAXk-laScNA_L7OruE3rD9gfaEAPLmZ-eg/viewform

Skroll til toppen