Kveseth så rødt under Memorial

Under Memorial Championship i Scottsdale, Arizone denne uken, er tre norske deltagere tilstedet. En av disse er Norgesmester 2016, Håkon Kveseth, som har blitt et kjent fjes i miljøet. Etter en hendelse under turneringen har Kveseth blitt diskvalifisert, etter å ha blitt tatt for juks.

Håkon Kveseth har brukt større deler etter sesongen i USA, for å skjerpe formen og utforske egne muligheter mot noen av de beste i verden. Dette har gitt gode resultater for Hamarværingen, som blant annet har blitt sponset av Innova Discs for 2017. Etter å ha vært i Norge noen uker dro turen tilbake til USA, og en av de mest prestisjetunge konkurransene i landet; Memorial Championship. Etter runde 2 var det dog stopp for Kveseth, som ble diskvalifisert.

«Jeg tabbet meg ut i kampens hete, frustrert og irritert. Førte feil score med vilje på et hull der jeg misset en putt og rullet OB, og ble fryktelig irritert på grunn av det. Resultatet var som fortjent, nemlig utestengelse fra turneringen. Jeg er klar over hva jeg gjorde, og kan ikke annet enn å beklage min egen handling. Det hører ikke hjemme å gjøre slikt, selv når det går hett med temperamentet.» sier Håkon i en uttalelse til Frisbeegolf.no

Selv om Håkon nå ikke deltar i turneringen mer, er fortsatt Jeinekameratene ved Eivind Bjørkås og Ola Brunes Stakkeland før siste runde i dag.

Skroll til toppen