Jakten på NM-gull – Knut Håland

Årets store diskgolf-begivenhet er bare en uke unna, når NM i Diskgolf 2018 går av stabelen på Stovner DiscGolfPark. Vi har snakket med noen av forhåndsfavorittene til å ta edelt metal.

  • FGN: Årets NM havner «midt» i sesongen fremfor i slutten som i fjor. Hvordan har sesongen din vært så langt, og hva tror du det vil ha å si for årets NM?
  • KH: Personlig så liker jeg at NM ikke er helt på slutten av sesongen, siden det nå er i sommerferien så får man bedre tid til å forberede seg på bana.
  • FGN: Det er i år NM på Stovner DiscGolfPark, som er en av de tøffeste banene i landet med denne layouten. Hvor ser du de største utfordringene for spillerne på denne krevende banen?
  • KH: Stovner er en veldig krevende og bra bane, den straffer dårlige kast og belønner gode kast. Den største utfordringen tror jeg blir alle ob-linjene. Mine to favoritter er fjorårsvinner av NM, Peter Lunde, samt Espen Møkkelgjerde som er på hjemmebane.
  • FGN: Hvem anser du som forhåndsfavoritt for å vinne NM 2018? Hvem ser du for deg kan komme opp, og overraske i kampen om pallplass?
  • KH: Jeg tror at det er 10-12 forskjellige spillere som kan kjempe om pallplassene med en maksturnering, men jeg tror ikke det kommer noen som overrasker meg.

Om Jørn Idar Kvig

The Frisbeer Guy. Grunnlegger av Beer Enthusiast, skribent og frisbeegolf avhengig. PDGA #77139
Dette innlegget ble publisert i Turneringer og merket med , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.