Hvem er årets spiller, nykommer og frivillig 2018?

Frisbeegolf Norge ønsker å sette lyset på de som har hatt en god sesong, både som spiller og bidragsyter til sporten. Derfor vil vi lage avstemning for Årets Spiller, Årets Nykommer og Årets Frivillig 2018. Frem til 1. oktober er det åpent for alle å nominere sine forslag, deretter vil det bli en avstemning blant de topp tre nominerte i Årets Spiller og Årets Nykommer.

Link til avstemningen får du ved å klikke her.

  • Årets Spiller 2018 – Hvem synes du har hatt den beste sesongen? Hvem har vunnet mest, hvem har virkelig utmerket seg, hvem har gjort årets comeback? Her har du muligheten til å nominere den du mener er årets spiller.
  • Årets Nykommer 2018 – Her har vi ikke faste kriterier, men man kan tenke seg at dette er en spiller som har utmerket seg i sin første fulle sesong, eller i første sesong fra amatør til profesjonell.
  • Årets Frivillig 2018 – Er det noen du mener har gjort en eksepsjonell jobb som frivillig, og bidratt til å gjøre sporten bedre for mange? Nominer personen til Årest Frivillig. OBS: nominasjonen MÅ begrunnes, da vinneren vil vurderes i redaksjonen i Frisbeegolf Norge.
Skroll til toppen