De er Årets Spiller og Årets Nykommer 2018

Frisbeegolf Norge sine lesere nominerte 49 spillere til Årets Spiller, og 44 spillere til Årets Nykommer. Etter avstemningen er det klart, og vi har fått kåret Årets Spiller og Årets Nykommer 2018: Knut Håland og Lykke Sandvik!

Årets Spiller 2018

Etter en dominerende sesong i junior og imponerende avslutning i Open, ble Knut Håland stemt frem som Årets Nykommer i

2017. I hans første hele sesong i Open har han dominert like mye, spesielt i Norgescupen med fire seiere og en andreplass. Og også i avstemningen for Årets Spiller 2018 var han dominant, noe som er lett å skjønne med en slik sesong han har hatt.

– Synes at det er stilig å vinne en sånn kåring når det er så mange gode spillere som har levert godt gjennom sesongen. Sesongen har egentlig godt over all forventning, hadde noen sagt at jeg kom til å vinne Norgescupen sammenlagt før årets sesong så hadde jeg ikke trodd på det. Men framgangen fra forrige sesong hadde ikke vært så stor om jeg hadde gjort alt alene. Fra desember til september har jeg hatt utallige mange treningstimer med forskjellige folk, all knivinga på treningsrundene har vært veldig viktig. Og selvfølgelig så har Team Innova Norge vært viktig, ikke bare fordi det ga en stor motivasjonsboost, men alle tips og triks gjennom sesongen fra spesielt Espen har vært viktig. Det har hjulpet meg gjennom diverse situasjoner i løpet av sesongen. sier Knut Håland i en kommentar til Frisbeegolf Norge.

Årets Nykommer 2018

Det har vært en sesong preget av mange nye navn i toppen, i flere av klassene. Noen som har tatt steget opp i det øverste sjiktet, noen som har sin første sesong og imponerer. Og en av disse er vinneren av Årets Nykommer 2018; Lykke Sandvik.

Hun har sin første hele sesong i år, og det har hun hatt på imponerende vis. Med sine 859 i rating har hun blitt en av de høyest ratede damene allerede, hun vant Norgescupen i Sandnes og var en del av troppen til EM i Kroatia. Dette føyer seg inn sammen med topp plassering i EuroTour, bronsje i NM og 11 totale seiere i 2018.

– Sesongen har vært helt fantastisk! Det har vært veldig gøy å bli kjent med sporten og ikke minst alle folka. Det har vært veldig opp og ned, men sånn vel den første sesongen være? Jeg har fått masse turneringserfaring og det var målet med denne sesongen. Jeg hadde også et hårete mål om å få over 850 i rating, som visste seg å ikke være så hårete allikevel. Må si det aller største var å vinne NC i Sandnes!! Alt i alt er jeg fornøyd med min første sesong og gleder meg veldig til neste. sier Lykke Sandvik til Frisbeegolf Norge.

 

Skroll til toppen