Anders Danielsen leder i Arendal

Det har i går blitt spilt 2 runder av årets andre norgescup, Arendal Open. I motsetning til fjorårets Arendal Open som holdt på å regne bort var det heldigvis finvær i Arendal denne lørdagen. Anders Danielsen fra Ekeberg leder openklassen etter å ha spilt dagens beste runde med 53 kast i runde 2. Anders er årets store nykommer i toppsjiktet av norgescupen og fikk en god 2.plass i Bergen. Med en topp 5-plassering vil han sannsynligvis lede norgescupen sammenlagt etter 2 turneringer. Et kast bak etter to runder ligger Øystein Carlsen og to kast bak han ligger regjerende norgesmester Carlos Rio. Magnus Petersen fra Pancake henger også godt med bare et kast bak lagkamerat Carlos.

Suverene Lydie

Dameklassen domineres av Lydie Hellgren som ser ut til å være i en klasse for seg, hele 19 kast forran Svenske Linda Emanuelsson og 22 kast forran Linda Wulff fra Stovner. Det er disse 3 som ser ut til å kjempe om de 3 øverste plassene. Det kan altså bli spennende duell om 2.plassen og en jevn kamp om 4.plassen for resten av jentegruppa.

Espen i trøbbel

En av storfavorittene, Espen Møkkelgjerd, slet med ryggproblemer og fikk en relativt dårlig førsterunde på 64 men spilte seg opp til en 9.plass etter andre runde. Det er derimot ikke sikkert om Espen orker å stille til start på runde 3, søndag morgen.

Ace fra Carlos

Dagens eneste(?) ace kom fra Carlos Rio på hull 18 i andre runde.

Bilder

Jostein har tatt noen bilder som er lagt ut på frisbeegolf.no’s picasa-album. Vi oppfordrer flere til å legge bildene sine fra helgens turnering her. Send en e-post til oss så får du tilsendt påloggingsinfo. Bildene finner du her: https://picasaweb.google.com/116816009364821268097/ArendalOpen2011#

Resultater på nett

Resultater ligger ute på http://resultater.frisbee.no/tournaments/67
Resultater med runderating kommer snart på: http://www.pdga.com/tournament_results/71242
Turneringens hjemmeside finner dere her: http://sites.google.com/site/arendalopen/

Skroll til toppen