Amerikanske stjerner til Norge i sommer

I dag ble det annonsert at tre av sportens mest profilerte spillere kommer til Norge i juli, for å gjøre en turne gjennom Sør-Norge. Nikko Locastro er rangert som verdens fjerde beste spiller, og vil sammen med Philo Brathwaite og Gregg Barsby holde eventer i Oslo, Sandefjord og Sandnes.

 

De tre kommer til Norge i starten av juli, og skal blant annet ha kurs og delta på lokale turneringer. Turen har kommet til etter initiativ fra Espen Larsen fra Sandnes Disc Golf Klubb, som var caddy for Gregg Barsby i 2016. I samarbeidet skal også Oslo Tour og Sandefjord Frisbeeklubb legge til rette for kurs med «High Energy Tour Norway», som de tre kaller turnèen. De er også booket inn for å delta på Oslo Tour Stovner og Rogaland Open.

Nikko Locastro er kjent som en av verdens beste spillere, og en mann med mye følelser i spillet sitt. Han er også en av de få pro`ene som ikke har en fast hovedsponsor, og promoterer sitt eget merke Fly Life Disc Golf. Philo Brathwait har blitt en av de mest profilerte spillerne i sporten etter sin albatross under Beaver State Fling, en video som gikk viralt og er verdens mest sette frisbeegolf kast mange millioner ganger på forskjellige medier rundt om. Gregg Barsby er heller ingen smågutt med over 50 PDGA seiere, og er sammen med Philo sponset av Innova Discs.

Du kan finne mer info om kursene, turneringene og turnèen på deres Facebook-sider.

Skroll til toppen