Sula Open kastes i gang i dag

I dag starter Sula Open 2017, som i år er en EuroProTour. Det meste av Norgeseliten er på plass, i tillegg til toppspillere som Seppo Paju, Will Schusterick og Silver Lätt er å finne på teepad. Nystriglet bane og dyktige spillere gjør at dette vil bli en av høydepunktene i frisbeegolf Norge i år. 

Vasset DiscGolfPark var i fjor scenen for Norgesmesterskap i diskgolf, mens det i år igjen søker ut av landet som en EuroProTour. Selvfølgelig er flere av de beste norske spillerne tilstede, slik som Håkon Kveseth og Espen Møkkelgjerd. Men arrangør har også investert i å få Will Schusterick til Sula, som vil få konkurranse av europeiske spillere. Will er sponset av Prodigy Discs, som også er sponsor for turneringen. Organisator Jostein Håland lover at dette er deres tøffeste og beste bane noen sinne, så her kan man forvente seg mye spenning.

Score kan følges live via DiscGolfMetrix, det vil være en live wrap up shows slik man så under Oslo Open på deres Facebooksider, samt at Simen DiscGolf er tilstede for å filme.

Sula

Skroll til toppen