Stovnerputten 2013

stovnerputtenDenne helgen arrangeres en av Norges største turneringer i år, Stovnerputten. Turneringen er den andre Norgescupen i år av totalt fire. Totalt 129 spillere stiller til start lørdag morgen og dette er like mange som fjorårets største turnering Oslo Open på samme sted i fjor. Det er forøvrig meldt store mengder regn fredag kveld og tidvis lettere regn både lørdag og søndag så her er det best å utstyre seg med godt fottøy og paraply!
Hurtiglinker: Resultater DSN   Resultater PDGA   Værmelding

BanekartStovnerputten

Banen

Det spilles på 18 hull på Stovner Diskgolfpark (Caddybok) men med et par justeringer for anledningen. Som i fjor er den korte hull 17 fjernet og erstattet med et nytt hull 14 som er det samme som nye hull 14 i Oslo Open i fjor. I tillegg er hull 15 forlenget og utvidet med OB-øy, ganske lik fjorårets legendariske hull 17 (høyball-øya) men litt kortere med «bare» 119m slik at enkelte skal bli fristet til å gå for øya på første kast. Banen har to par4-hull og totalt par på banen er 56. Det er derimot mange vanskelige par3-hull så hvis man spiller par eller bedre på tre runder bør man være innenfor topp 5. I fjor gikk kun to spillere under par etter fire runder á 20 hull.

Stovner

Favoritter

I Open-klassen er det to naturlige favoritter som også var best i fjor, nemlig Carlos Rio og Espen Møkkelgjerd. I tillegg må vi være obs på svenske Dan Johanson, som har vunnet flere NC’er i Norge tidligere år.

I Dame-klassen er det alltid en åpen kamp mellom Linda Wulff og Sigrid Ballo Sandum. I tilleg er det også her en svensk utfordrer, Linda Emanuelsson som kan gjøre det bra.

Se videoene fra forrige års turnering på Stovner, Oslo Open:

 

 

Skroll til toppen