Sterk innsats holdt dessverre ikke for Hakstad

Ståle og Håkon under USDGC Doubles 2016. Foto: Håkon Kveseth - Instagram
Ståle og Håkon under USDGC Doubles 2016. Foto: Håkon Kveseth – Instagram

Etter god kasting under mandagskvalifiseringen til United States Disc Golf Championship holdt det dessverre ikke til plass for Ståle Stai Hakstad, til tross for to personlige beste rekorder på Winthrop i går. Dermed blir Håkon Kveseth eneste nordmann i feltet under USDGC, uten at det ga noen demper på humøret til Ståle.

Har aldri vært så lykkelig til tross for et nederlag. Svært fornøyd med å ha gått mine to beste runder på Winthrop selv om jeg gjerne skulle gått på par eller under. Discgolf for life. Most fun wins!
– Ståle Stai Hakstad

Dette sier Ståle etter å ha pushet seg selv for å nå konkurransen som gjorde han til disc golf kjendis i fjor, og sier til Frisbeegolf.no at han kommer til å dedikere det meste av tiden sin fremover til å hjelpe å få sporten til å vokse.

Håkon Kveseth (ikke fra California) i aksjon før USDG. Bilde: Innovadiscs - Instagram
Håkon Kveseth (ikke fra California) i aksjon før USDG. Bilde: Innovadiscs – Instagram

Ståle og Håkon gikk USDGC Doubles sammen og fikk dele teepad med blant annet Jeremy Koling og Paul Ulibarri, og var tre fattige kast unna cash med sin tiendeplass. Dette til tross for at Håkon har slitt med ørebetennelse og feber siden de kom til statene, men Hamaringen sier nå at han begynner å bli klar for turneringsstart i morgen.

Formen min blir bedre og bedre, og sykdommen ser ut til å begynne å slippe kroppen. Blir sikkert pissnervøs i morra, men skal prøve å gjøre det til noe positivt.
– Håkon Kveseth

Turneringen starter i morgen, med Håkon i feltet. Vi ønsker han lykke til, og ser frem til å følge med vikingen fra Hedemark.

Skroll til toppen