Sesongen offisielt i gang med turneringer i Arendal og Oslo

Selv om året akkurat har startet og vinteren henger tungt over mye av landet, så kan man si at frisbeegolf sesongen allerede har startet. Mens det i Arendal var duket for tredje runde i Arendal Vintersjein denne helgen, var det i Oslo ble arrangert en C-tier kalt Oslo Winter Tag Challenge.

Arendal Vintersjein arrangerte sin tredje turnering for året, på banen i Asdal. Vintersjein starter etter sesongen er ferdig, og før den nye starter gjennom hele vinteren. Den er arrangert av Hisøy IL, Disksport, og utnytter de mindre banene i området og gjøre dem til 18 hullsbaner til turneringene. De har også etablert midlertidige baner, noe de gjør på tredje året. Turneringen på søndag 15. januar hadde hele 59 deltagere på listen, og ble vunnet av Tom Trondsen (Open), Thomas Håbesland (Nybegynner), Bent Vigebo (Master) og William Yttervik (Junior).

I Oslo markerte Oslo Winter Tag Challenge starten på den lokale bag tag challenge, og var gjort til en C-tier for anledningen. 36 deltagere hadde møtt opp i det som ble en nydelig dag med sol, ingen snø og isfrie teepads. Vinneren i Open og dermed også eier av tag 1 ble Fredrik Runsjø, mens i dame var det Hilde Hegland Kristiansen som vant foran Hanna Hugosson.

Skroll til toppen