Resultater fra Vestkysttour og Kysttour

Alternative utfordringer under Vestkysttouren på Herdla. Fotograf: Roar Gjøsæter
Alternative utfordringer under Vestkysttouren på Herdla.
Fotograf: Roar Gjøsæter

Sesongen er godt i gang, og det har vært flere turneringer denne helgen. Hele to turneringer har blitt gjennomført i Vestkysttouren i henholdsvis Herdla og Fyllingsdalen, mens i Sandefjord gikk andre runde i Kysttouren av stabelen.


Kyst Tour Sandefjord 2016

Sandefjord FrisbeeklubbI hvalfangstbyen Sandefjord var det duket for andre runde i den etterhvert så tradisjonsrike Kysttouren, der det for to uker siden ble spilt første runde i touren i Kristiansand. Her var det en fuktig fornøyelse for de 49 oppmøtte, på en av de mer krevende banene i området. Til slutt var det lokalhelten Chris Nicolai Sunde som dro seieren i land på hjemmebane i Open Herre, foran Ole Ragnar Myhre og en tre-delt tredjeplass. I Open Dame var Lydie Hellgren suveren vinner, mens Ole Johan Haukvik vant «Amatør» klassen.

Fulle resultater kan sees på PDGA siden.

Vestkysttouren 2016 Herdla
Vest Kyst Touren, som foregår i Rogaland og Hordaland, har også kommet godt i gang. Det har en nybegynnervennlig profil der det ønskes at man kan rekruttere flere til turneringsspill, noe de ser ut til å være på god vei til å få til med god deltagelse. I Open herre var det meget close race mellom Roar Gjøsæter og Anders D Haugen, der Roar til slutt var sterkest og endte opp med en knapp seier. I Open dame vant Hanna Hugosson suverent, mens i «Amatør» var det Jörgen Halling som hadde det beste resultatet når alt var ferdig.

Fulle resultater kan sees på tourens Facebook gruppe.

Vestkysttouren 2016 Bergen
Stormkast Bergen Frisbeeklubb
Mens andre tourer er spredt utover flere helger, har Vestkysttouren samlet 6 turneringer over 3 helger. Det var med andre ord klart for andre runde i touren søndag 29. mai, i Fyllingsdalen i Bergen. Med godt vær og god stemning var det klart for bra kasting, i både pro og am klasser. I Open Herre gikk var det Christer Ellenberger som satte de fleste puttene, og vant klassen. I Open Dame fikk Hanna Hugosson sin andre seier for helgen, med en meget komfortabel seier. Amatørklassen ble vunnet av Leif-Helge Molvik, med en knepen 2 kast seier over Phillip Høgli Nilsen.

Fulle resultater kan sees på PDGA siden. 

Skroll til toppen