Rekruteringstiltak og pargolf på Sula

I går, torsdag, ble det arrangert «Mini Eurotour» med en haug skoleungdom og på kvelden var det pargolf på Sula. Nå kl.1400 startet selve Eurotour-turneringen med første runde og det er desverre meldt regnvær hele helgen men stemningen er bra. Vi har ferske bilder fra både torsdag og fredag formiddag.

Mini Eurotour

I går ble det først arrangert «Mini Eurotour» på formiddagen. Karl Johan og Espen og 6 andre instruktører hadde besøk av 42 skolebarn som fikk lære om frisbeegolf og hvordan man skal kaste. Til tross for litt regn var dette en stor suksess og et bra rekruteringstiltak av arrangøren.

Pargolf

Torsdag fra kl.1700 ble det arrangert pargolf for de som var interessert. Emkelte valgte derimot å stå over for å spare seg til den virkelige turneringen. Resultatene er desverre ikke tilgjengelige før i morgen men det sies at beste par gikk på 54 kast (-9).

Stipend til Daniel

På spillermøte fredag formiddag kom det dessuten en hyggelig overraskelse for en av de lokale spillerne fra Sula. Frisbeegolf-studenten Daniel Myrrusten ble tildelt kr.10’000 i stipend fra Sparebanken Møre. Daniel har vunnet flere NM-titler som junior og studerer nå frisbeegolf som toppidrett på Rønningen Folkehøyskole i Oslo. I år spiller han for første gang som Open-spiller og for Norges beste klubb, Stovner Frisbee Klubb.

Regn, regn og regn

I dag startet Sula Open for alvor kl.1400 med første runde. Det er desverre meldt endel regn og ca 10° hele helgen så det blir en våt og grå opplevelse og en utfordrende turnering for de som ikke har erfaring med å spille i regnvær.

Simon Feasey kommer fra New Zealand og er eneste ikke-europeer i turneringen
Henrik Johansson fra Sverige er på full fart op i verdensklassen og kan være den store underdogen i helgen
Derek Robins fra England vant Mastersklassen i Sula i 2010
Lærerne fikk også litt kasteinstruksjonav Karl Johan
Espen Møkkelgjerd og Karl Johan Nybo var instruktører under "Mini Eurotour" på torsdag
Lunch på klubbhuset fredag formiddag. Foto: Ewa Bergquist
Skroll til toppen