Pro-touren i gang

Disc Golf Pro Tour startet i Las Vegas i kveld. Med det er sirkuset i gang for fullt.

Las Vegas Challenge er en av Innovas store prestisjeturneringer, og markerer denne sesongen startskuddet på årets Disc Golf Pro Tour, som seinere i år tar turen til Norge (!) og vestlandet. Flere nordmenn spilte LVC i fjor – du kan se mer av det her: https://youtu.be/CXepLQidx1g

Jonas Tangen Hoff blogget fra Las Vegas i fjor – se mesterverket her: https://youtu.be/_oG8WO089zs

Sportens raskeste greener
Las Vegas Challenge spilles på tre ulike baner som omkranser Wildhorse Golf Club, som ligger i Henderson, et par mil utenfor sentrum av Las Vegas. Se mer fra golfbanen her: http://golfwildhorse.com. 

Fellesnevneren for de tre banene er at de er relativt åpne og vindutsatte, har sportens raskeste greener, og med unntak av «Infinite»-banen som spilles i den første runden, er det mange lange kast. Til gjengjeld har denne banen det meget spesielle «triple island»-hullet», som er blant de meste spesielle i hele diskgolfsirkuset, i tillegg til en del OB på en del av hulla.

I fjor vant Nate Sexton turneringa  på 44 under par etter fire runder, og omtrent der vil nok vinneren tikke inn også i i 2021. Ingen europeere er med i år, men alle de beste amerikanerne er selvsagt med, blant annet verdensmester Paul Mc Beth , som kanskje er den største favoritten, noe han som regel er.

Disc Golf Pro Tour sender live hver dag – sendinga finner du her: https://www.discgolfnetwork.com. 

PS! Er du medlem i PDGA får du 50 prosent rabatt på discgolfnetwork. Vil du ikke se sendinga kan du følge Las Vegas Challenge på Udisc – nemlig her: https://udisclive.comSkroll til toppen