PCS-open neste

Øverås er åstedet for det vi tror blir årets festligste turnering. I helga braker det løs, og førstepremien er på hele 30000 kroner.

– Har du aldri vært på PCS-open før vet du ikke hva du går glipp av. Jeg kan love maximus kok på alle fronter, tidenes premiepott her i landet i begge klasser, tidenes bankett, tidenes bane og tidenes mest påkostede diskgolfarrangement noensinne her til lands, sier Jøran Gjelsten Lufall.

Lufall er daglig leder i PCS, og denne turneringa er hans hjertebarn.

– Vi legger vekt på å ha en sportslig kvalitetsturnering med et eget og ekstra tøft turneringsoppsett på en fantastisk velholdt bane – men også et eget oppsett for banketten på lørdag som kvalitetsmessig blir av den høyeste verdensklasse. Jeg vil gå så langt som å si at det ikke finnes maken til turnering her i Europa, knapt i verden. Blant annet har vi et massasjebad på utkastfeltet til hull 1 – men dette er bare litt av det som skjer, sier en hemmelighetsfull Lufall.

Sterkt startfelt
Startfeltet i turneringa er av meget god klasse. Den store, store favoritten er selvsagt verdenstreer og verdensstjerne Eagle Mc Mahon – han bør vinne denne greit. Men man skal ikke glemme tidligere verdensmester og PCS- vinner Avery Jenkins. Også hele norgeseliten er tilstede – de fem høyeste ratene spillerne er alle tilstede. Knut Håland, Håkon Kveseth, Øyvind Jarnes, Ståle Stai Hakstad og Peter Lunde er alle mer enn klare for å gi amerikanerne kamp. Blant disse nevnte navna finner vi pallen i årets turnering. Det er garantert.

Også damene stiller » mannsterke» på Øverås. Lykke Sandvik, Katarina Staalesen, Anniken og Sigrid Sandum deltar alle – og en av disse vinner førstepremien på småpene 5000 kroner. 

Turneringa starter på fredag – og fra Amerika har også arrangøren hentet inn the DG Guy, Terry Miller, som vil dekke turneringa.

Turneringa kan du følge her: https://discgolfmetrix.com/1084207

Skroll til toppen