NM i Pargolf på Gålå nærmer seg!

gala_logo_thumbnailFørstkommende helg avsluttes den nasjonale sesongen med pargolf NM på tradisjonsrike Gålå. Det er nemlig 7.gang at Gålå setter opp sin utvidede bane nederst i slalombakken for å arrangere NM i Pargolf. Spillerfeltet er helt fullt med 108 spillere / 54 par og det har lenge vært rift om plassene for å få være med. Turneringen har tradisjon for å være den mest sosiale med alle spillerne som overnatter på Per Gynt-hyttene rett ved banen og banketten lørdag kveld som avsluttes med de sene nattetimer i Lavo’en. Det sosiale aspektet er antagelig også grunnen til den store kvinnelige deltagelsen hvert år og denne gangen er det med 17 damer.

Favorittene

Fjorårets vinnere av Pargolf-NM i Tønsberg var Frode Karlsen og Per-Erik Husebø som også stiller lag i år. I fjor vant de på hjemmebane og skal få hard konkurranse i år av bl.a. Ekeberg-duoen Danielsen/Larsen som vi tipper er den største favoritten til å utfordre tittelen. Men vi må også regne med Langevågs-duoene Juliebø/Myrrusten og Håland/Havnegjerde. Daniel Myrrusten vant nemlig med sin yngre bror Marcus på Gålå for 2 år siden. Det er også to rutinerte Stovner-par som absolutt kommer til å kjempe om pall-plass med Finborud/Møkkelgjerd og Wenzel/Wulff. I dameklassen er det veldig åpent og usikkert i år og alt kan egentlig skje her. Favoritt-paret må likevel sies å være arrangør-duoen fra Lillehammer; Ragnhild Gryt og Eli Storengen. Ellers har vi mest tro på Oslo-parene Smørdal/Nordhei fra Muselunden og Huseby/Wilhelmsen fra Stovner som de beste kandidatene for pallen.

Kiss Goodbye

HvalsfjellEkstrem-konkurransen Kiss Goodbye blir som alltid arrangert dagen derpå med verdens mest ekstreme frisbeegolfbane fra toppen av Hvalsfjell og ned slalombakken. Stolheisen går fra kl.10 til 12 på søndag og tar med seg de som skal spille opp til 1110m med en fantastisk utsikt over den norske fjellheimen. Det finnes spillere som ikke har fått plass i Pargolf-NM som likevel reiser til Gålå bare for å få med seg denne opplevelsen.

Bildekonkurranse

Det blir fotokonkurranse i helgen blant alle bildene som legges på Instagram med #pargolfnm og det blir premier til vinnerne. Følg bildene underveis på bildefeeden på høyre side. Bruk #pargolfnm også på Twitter og Facebook underveis i mesterskapet. Gruppebilde

Skroll til toppen