Oslo Tour lager stipendordning

oslotourOslo Tour er et samarbeid mellom de tre klubbene i Oslo, og har jobbet aktivt med markedsføring og promotering siden starten. Etter første sesong kaller arrangøren det allerede for en suksess, og annonserer nå at de ønsker å gi overskuddet tilbake til spillerne i form av en stipendordning. Med et tverrklubb-samarbeid mellom Stovner Frisbeeklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb, har Oslo Tour hatt tre fulle turneringer denne sesongen i hovedstaden. Med profesjonell fotograf og videoer fra alle turneringene, har touren blitt godt promotert og de skriver nå på sine hjemmesider at de ønsker å dele ut mer av overskuddet gjennom en stipendordning. Oslo Tour viser hva man kan få til med godt samarbeid og når man kommer sammen for å jobbe mot samme mål.

Hadde ikke alle klubbene i hovedstaden bidratt til touren hadde den ikke blitt den beste touren i Norge og vi ønsker å gi tilbake til spillerne som har dedikert tid og energi på å gjøre dette til en realitet. Det er derfor helt naturlig å gi muligheter tilbake til disse på en måte som ikke er gjort her til lands tidligere.

-Jørn Idar Kvig (TD Oslo Tour)

Selv om formatet på stipendiatet ikke er fastsatt informerer turneringsgruppen at det vil være snakk om å gi muligheter for enkeltspillere i klubbene med økonomisk støtte på et nivå som ikke har vært tilgjengelig her i Norge tidligere. Når dette er klart er enda ikke satt, men arrangøren sier de har et mål om ha det klart innen en treårs periode.

Om hassimuss

Redaktør og administrator for frisbeegolf.no. Master-spiller for Stovner Frisbeeklubb. PDGA #42210
Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.