Nytt team søker spillere – Team Midt-Norge

Det er mye som skjer i midt-Norge, med nye klubber, baner og initiativer. Nå ønsker noen av regionens fremste promotører av sporten å nok en gang gjøre noe nytt, når det åpnes for å søke om å bli en del av nystartede Team Midt-Norge.

Det er nystartede Trønderdisk, PCS Construction og Frisbeebutikken som står bak initiativet, som har som mål å stimulere og rekruttere ytterligere til sporten. Det er representanter fra Trøndelag og Møre & Romsdal som det søkes etter, og det er ment å være 4-5 spillere i teamet.

– Dette er en ide vi har sittet på en stund, men det var først i høst nå at bitene og samarbeidspartnerne falt på plass. Tanken er å ha en ordning som bidrar til å profesjonalisere og spre sporten ytterligere, sier en av initiativtagerne Leiv Aspèn til Frisbeegolf Norge.

Teamet er med andre ord ikke ment som et rent elitelag, men et team av spillere som i tillegg er gode ambassadører og som bidrar både på og utenfor banen. Teamet vil også strebe etter å vise bredden i både alder, kjønn og klasse.

– Sporten har vært og er i sterk vekst og jeg føler tiden er inne for å tenke litt utafor boksen og prøve ut nye ting. Næringslivet virker å ha fått øynene oppe for diskgolf, og da er det lettere å få gjennomført arrangementer og tiltak som ikke kun er tuktet på dugnad og frivillighet, fortsetter Aspèn.

Søknadsfristen er satt til 15. januar, med annonsering 1. februar. Om du er interessert i å søke, kan det gjøres via deres hjemmeside: http://www.trondertour.no/team-midt-norge/

Skroll til toppen