Nye disker og kurver fra Guru Disc Golf

Espen Møkkelgjerd og Sune Wentzel under lanseringen av de nye diskene. Foto: Helene Lunch-Johansen

Etter lanseringen av eget merke i fjor har nå Guru Disc Golf kommet med en ny disk, i tillegg til nye plastikk typer. Det er denne gangen snakk om en stabil distanse driver kalt Sleipner, etter den norrønske myten om hesten til Odin. En annen nyhet fra Guru Disc Golf er to nye treningskurver, en med vanlige mål og en ment for juniorer.Under firmaets sesongs kickoff var det også premiere på de nye diskene, slik det også var under lanseringen i fjor. Mens deres nye distansedriver Sleipner kommer i D-plastikk, har de også lansert C-Plastic og S-Plastic som nye plastikktyper. Det er midrangen Thor og fairwaydriveren Midgard som kommer i C-Plastic, mens Sleipner er tilgjengelig i S-Plastic. Diskene er produsert hos Innova Discs, og de nye plastikkene er lignende deres Champion (C-Plastic) og Star (S-Plastic).

– «Nyhetene våre i år er at vi beveger oss over i «Premium» plastikk C-Plastic og S-Plastic, da vi ønsket å få mer slitesterke disker. I D-Plastic vil discene være perfekte for de som ikke har så mye kraft, mens S-Plastic og C-Plastic vil være mer stabile.» sier Espen Møkkelgjerd hos Guru Disc Golf til Frisbeegolf.no

I tillegg til den nye diskene og plastikkene har de også lansert to nye kurver, der den ene er mindre og ment til juniorer. Sune Sport som også driver Guru Disc Golf jobber mye mot skoler gjennom deres TL Sport løsning, og dette er i så måte et billig og god alternativ for skoler å kunne ta inn og introdusere unger til sporten. I tillegg til dette har de lansert en kurv i vanlig høyde, og kurven ser ikke ulik Discmania sin LITE Basket for de som har prøvd disse.

Merket Guru Disc Golf er nå inne i sitt andre år, og er i år blant annet tittelsponsor for Oslo Open. Espen vil ikke si for mye, men kan avsløre at det er andre ting i gjære.
– «Vi er allerede i gang med å tenke fremover med våre disker, og uten å røpe for mye så håper vi på å kunne introdusere en raskere og mer stabil distanse driver.»

Guru Disc Golf sin nye driver, Sleipner.
Speed: 10
Glide: 4
Turn: -1
Fade: 2
Skroll til toppen