Ny Skiens gutt i Team Innova Norway

2017 har startet og leverandørteamene annonseres, både internasjonalt og her til lands. Landets største team, Team Innova Norway, har teaset et nytt medlem en tid allerede, og har nå offisielt annonsert sitt nye medlemm. Norgesmester i Junior 2016, Jonas Pettersen, er i teamet i 2017 sesongen. Han er dermed den tredje spilleren fra Skien i teamet, og blir da sjette medlem i teamet etter at alle andre spillere har fått fornyet sponsorkontrakt. 

I 2016 sesongen sto de to Skiensguttene Peter Lunde og Andre Johnsen for topplaseringene i Norgescupen, begge representanter for Team Innova Norway. Peter tok steget fra junior til Open i 2016, sammen med team kamerat Kasper Skovly som også har prestert sterkt gjennom hele sesongen. Team kaptein Espen Møkkelgjerd har hatt utfordringer med ryggen, men gleder seg til å se teamets prestasjoner i 2017.

Vi har hatt Jonas i kikkerten tidligere, men hans satsning var da på fotball. Han legger nå et stort fokus over på discgolf, samtidig som han har prestert godt over flere år nå.

Espen Møkkelgjerd

Bilde: Privat

I tillegg til å vinne Norgesmesterskapet i Junior på Sula i 2016, hadde Jonas også to Norgescupseiere i Arendal og Trondheim. Han gleder seg nå til å ta et nytt steg inn i den kommende sesongen.

Dette er jo en stor drøm som går i oppfyllelse med å bli sponset av den største produsenten i sporten. Forhåpentligvis vil dette være en kjempe ressurs for meg som spiller og dette vil kanskje hjelpe meg med å nå et nytt nivå, som vi spillere er ute etter hele tiden. Jeg vil hjelpe tilbake med promotering og slike ting de forventer av meg, og jeg gleder meg til å få lov til å bære Team Innova på ryggen i 2017.

Jonas Pettersen

Hjelp til promoteringen vil han få fra hele teamet, også fra Innova ambassadøren Jon Henry Marthinsen som i 2017 vil fortsette å bære Innova med seg på banen. Han er forøvrig TD for Oslo Open som returnerer i 2017, som et stopp i Norgescupen i juni.

Du kan følge teamet og deres sesong på deres Facebook sider.

Skroll til toppen