Ny frisbeebutikk åpnet – Aceshop

Første måned i året og det er allerede mange spennende annonseringer i miljøet. En av disse er den nystartede frisbeebutikken Aceshop AS, som vil ha sitt fokusområde Vestlandet. Det er Espen Larsen, Remi Kvalvik og Bjørn-Åge Lunde som står bak, som vil være spesielt aktive i Rogaland hvor de har sin base.

Fjoråret bød på to nye frisbeebutikker, da Sune Sport dannet Guru Disc Golf og i Trondheim startet Frisbeebutikken. Nå er det vest-Norge som får eget utsalg av disker, når de tre kameratene nå starter frisbeebutikk.

Vi følte at det manglet en butikk i nærheten med bra utvalg og kunnskap, så vi skal som hovedfokus starte med å by det lokale miljøet med disker, relatert utstyr og bygging av baner. Vi håper vi starter noe som vil være med  å øke interessen og sporten i området.

Vestlandet har sett en stor økning i antall spillere og baner de siste årene, og Sandnes er bare en av banene som har blitt satt opp. Butikken er allerede i drift og vil i starten være tilstede på ukesgolfer og arrangementer i distriktet. Aceshop har et samarbeid med Sune Sport om disker og utstyr, men har sagt at de er åpne for flere samarbeid i fremtiden.

Butikken kan følges på deres Facebook-sider her.

Skroll til toppen